Pretraživanje
Zatvori
Prijava Moj račun
0
Košarica 0 kom

Vaša košarica je prazna.

Odaberite neki od proizvoda iz našeg kataloga i dodajte u košaricu.

Dostava Besplatna
Ukupan iznos 0,00 €
Zatvori

誇りを持ってクロアチアの遺産の共有

ヘリテージ・コレクションのおすすめ商品

クロアチアの伝統に触発された最も美しいお土産を探し出しませ。

ヘリテージ・コレクションからのジュエリーの最も有名な作品のいくつかは、ロマンチックなシベニク・ボトゥニ、繊細で女性らしいレチネ、印象的なダルメシアンと認識可能なコナヴォスケ・イヤリング。

シベニク・ ボトゥニ
シベニク・ ボトゥニ

シベニク・ ボトゥニ

歴史を通じて、シベニク・ボトゥニは男性の民族衣装を飾り、シベニク地域でフィリグリー技術を使用して熟練した金細工職人によって作られた伝統品です。現代、ボトゥニはザックスのヘリテージ・コレクションからのジュエリーを飾り、認識可能なイヤリング、ネックレス、ブレスレット、そして指輪の形で見つけることができます。シベニク・ボトゥニをかけると、本物のクロアチアの伝統的なジュエリーを着用していることを確認できます。
コナヴォケ・イヤリング
コナヴォケ・イヤリング

コナヴォケ・イヤリング

コナヴォスケ・イヤリングは、ドゥブロヴニク地域の花嫁になる女性に贈った貴重で伝統的な品です。このイヤリングは真珠や珊瑚で飾ることができ、現代には全ての機会に着用されています。コナヴォスケ・イヤリングは素晴らしい贈り物だけではなく、クロアチアからお持ち帰りできる思い出でもあります。
レチネ
レチネ

レチネ

ダルマチアのレチネは、全てのイヤリングの共通語です。今日、主に異なる色、サイズ、三日月形のような様々な形で作られ、珊瑚や真珠で飾られています。ダルマチアのほぼ全ての地域には独自の認識可能な形があり、ほとんどの場合、クロアチアの海岸と島の動植物の詳細で装飾されています。

ザックスの伝統的なジュエリーは、強さと誇りの象徴として、近・現代的な方法で過去の重みを運んでいます。高級ジュエリーの国内ブランドとして、ザックスは長く豊かな歴史を尊重しながら、手作業で美しいジュエリーでクロアチアの遺産を保存することに専念しています。

最寄りの支店でザックス・ヘリテージ・コレクションを探しに来てください。
 

支店をお探しください
Zatvori

Iznimno nam je važna zaštita vaše privatnosti! Kako bismo vam osigurali korisničko iskustvo kakvo i sami priželjkujete na našoj stranici koristimo kolačiće i druge tehnologije putem kojih se obrađuju vaši osobni podaci. Voditelj obrade vaših podataka je ZAKS.

Obrada vaših osobnih podataka je nužna za funkcioniranje ove stranice,  izradu statističkih i analitičkih izvješća, ali i za prilagođavanje sadržaja vama.

Više o podacima koje obrađujemo kao i o vašim pravima pročitajte u našim Pravilima o privatnosti, a o kolačićima i drugim tehnologijama u Pravilima o korištenju kolačića.

Kolačiće u bilo kojem trenutku možete ponovno ažurirati pod ˝Uredi privole˝. Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa, njih ne možete ažurirati.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Kolačići društvenih mreža i marketinški kolačići se koriste u svrhu reklamiranja i prilagođavanja sadržaja korisniku. Koriste se i za ograničavanje oglasa. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane.  Funkcionalni kolačići nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.