Pretraživanje
Zatvori
Prijava Moj račun
0
Košarica 0 kom

Vaša košarica je prazna.

Odaberite neki od proizvoda iz našeg kataloga i dodajte u košaricu.

Dostava Besplatna
Ukupan iznos 0,00 €
Zatvori

自豪地与您分享我们的遗产

遗产系列臻选产品

发现源于克罗地亚传统的最美纪念品。

我们的遗产系列中一些最著名的珠宝包括充满浪漫气息的饰有希贝尼克纽扣元素的饰品、柔美而女性化的雷奇内耳环、令人印象深刻的达尔马提亚耳环和辨识度极高的科纳夫莱耳环。

希贝尼克纽扣
希贝尼克纽扣

希贝尼克纽扣

希贝尼克纽扣是历史上装饰男性传统服饰的装饰品,在希贝尼克地区由技巧精湛的金匠采用金银细丝工艺制作而成。如今,这些纽扣成为我们遗产系列珠宝的装饰元素。您可以在独特的耳环、项链、手链和戒指等多种款式中找到它们。佩戴含有希贝尼克纽扣元素的珠宝,您能确信自己佩戴着正宗的克罗地亚传统饰品。
 科纳夫莱耳环
 科纳夫莱耳环

科纳夫莱耳环

科纳夫莱耳环曾是在杜布罗夫尼克地区赠予新娘的传统物件。它们可用珍珠或珊瑚镶嵌,并且如今可以在各种场合佩戴。科纳夫莱耳环是一件值得珍藏的礼物,也是您可以从克罗地亚带回家的纪念品。
雷奇内(耳环)
雷奇内(耳环)

雷奇内(耳环)

在达尔马提亚地区,“雷奇内”一词通常指代耳环。如今,雷奇内耳环主要以新月形状,多种颜色、尺寸与形状制作,并饰有珊瑚和珍珠。达尔马提亚的每个地区都有其独特的雷奇内耳环款式,通常饰有来自克罗地亚海岸和岛屿的动植物图案。

我们的遗产系列珠宝象征着力量和自豪,结合当代审美设计传承着历史和文化。作为一家克罗地亚本土的奢华珠宝品牌,Zaks致力于通过精湛手工制作的珠宝来保护克罗地亚的传统遗产,并向我们丰富而悠久的历史致敬。

您可以在我们的线下精品店里发现Zaks的遗产珠宝系列。

Zatvori

Iznimno nam je važna zaštita vaše privatnosti! Kako bismo vam osigurali korisničko iskustvo kakvo i sami priželjkujete na našoj stranici koristimo kolačiće i druge tehnologije putem kojih se obrađuju vaši osobni podaci. Voditelj obrade vaših podataka je ZAKS.

Obrada vaših osobnih podataka je nužna za funkcioniranje ove stranice,  izradu statističkih i analitičkih izvješća, ali i za prilagođavanje sadržaja vama.

Više o podacima koje obrađujemo kao i o vašim pravima pročitajte u našim Pravilima o privatnosti, a o kolačićima i drugim tehnologijama u Pravilima o korištenju kolačića.

Kolačiće u bilo kojem trenutku možete ponovno ažurirati pod ˝Uredi privole˝. Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa, njih ne možete ažurirati.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Kolačići društvenih mreža i marketinški kolačići se koriste u svrhu reklamiranja i prilagođavanja sadržaja korisniku. Koriste se i za ograničavanje oglasa. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane.  Funkcionalni kolačići nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.