Pretraživanje
Zatvori
Prijava Moj račun
0
Košarica 0 kom

Vaša košarica je prazna.

Odaberite neki od proizvoda iz našeg kataloga i dodajte u košaricu.

Dostava Besplatna
Ukupan iznos 0,00 €
Zatvori

Kao hrvatski brand luksuznog zlatnog i srebrnog nakita, Zaks je osnovan 2008. godine, a danas u svom portfoliju broji 17 poslovnica diljem Hrvatske i preko sto zaposlenika. Dio je Gold Partner grupacije u čijem sklopu se nalazi i moderni proizvodni pogon smješten u Zagrebu, gdje sinergijom suvremenih tehnologija i tradicionalnih načina izrade nakita nastaju Zaks kolekcije.

extra imgZAKS IZVANA
extra img& IZNUTRA

Profinjenost i kvaliteta dijamantnog, zlatnog i srebrnog nakita potpis su branda Zaks koji se na hrvatskom tržištu pozicionirao kao vodeći brand luksuznog nakita. Upravo zbog toga, posebna pažnja stavlja se na kvalitetu materijala, ali i na dizajn kako bi kao leader na tržištu bio u korak, ali i stvarao trendove.

Zaks je brand nakita koji je stvoren da bi oduševio. Baš svaki put.

Kako nastaje Zaks nakit pogledajte u videu:

Otvoreni natječaji - karijera

Postanite dio Zaks tima i njegujte s nama ljubav prema nakitu, tradiciji i modi!

OTVORENI NATJEČAJI

Zatvori

Iznimno nam je važna zaštita vaše privatnosti! Kako bismo vam osigurali korisničko iskustvo kakvo i sami priželjkujete na našoj stranici koristimo kolačiće i druge tehnologije putem kojih se obrađuju vaši osobni podaci. Voditelj obrade vaših podataka je ZAKS.

Obrada vaših osobnih podataka je nužna za funkcioniranje ove stranice,  izradu statističkih i analitičkih izvješća, ali i za prilagođavanje sadržaja vama.

Više o podacima koje obrađujemo kao i o vašim pravima pročitajte u našim Pravilima o privatnosti, a o kolačićima i drugim tehnologijama u Pravilima o korištenju kolačića.

Kolačiće u bilo kojem trenutku možete ponovno ažurirati pod ˝Uredi privole˝. Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa, njih ne možete ažurirati.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Kolačići društvenih mreža i marketinški kolačići se koriste u svrhu reklamiranja i prilagođavanja sadržaja korisniku. Koriste se i za ograničavanje oglasa. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane.  Funkcionalni kolačići nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.