Pretraživanje
Zatvori
Prijava Moj račun
0
Košarica 0 kom

Vaša košarica je prazna.

Odaberite neki od proizvoda iz našeg kataloga i dodajte u košaricu.

Dostava Besplatna
Ukupan iznos 0,00 €
Zatvori
ZAKS RENESANSA

Zlatno doba vaše kolekcije nakita

21.02.2024.

Učinite svoju kolekciju nakita prepoznatljivom i raskošnom. Dopustite joj zlatno doba, dopustite joj Zaks renesansu.

Stilizirati i nositi prepoznatljivi nakit prava je umjetnost. Kao što neka umjetnička djela pamtimo po prepoznatljivim detaljima, tako i vašu kolekciju nakita čine komadi koji svaki put naprave razliku u vašem izdanju.

To mogu biti voluminozne zlatne naušnice, raskošne ogrlice ili sjajna narukvica koja će sve asocirati na vaš modni potpis. 

extra imgGIRL WITH A PEARL EARRING. COURTESY OF MAURITSHIUS, EUROPEANA, JOHANNES VERMEER, EUROPEANA CC0 IMAGES VIA CANVA.COM

Naša nova kolekcija zlatnog nakita obogaćena je upečatljivim naušnicama po kojima ćete biti prepoznatljivi kao i portret Djevojke s bisernom naušnicom. Raskošne ogrlice i narukvice podsjetile su nas na renesansne i barokne portrete u kojima se vidi sav sjaj i raskoš tog perioda.

extra imgZLATNA TENNIS NARUKVICA
extra imgZLATNE VOLUMINOZNE NAUŠNICE IDEALNE SU ZA PRILIKE U KOJIMA ŽELITE UPEČATLJIV NAKIT

Za nadolazeće proljeće odaberite voluminozan nakit koji će vaše kombinacije učiniti još izraženijima. U proljetnim trendovima koje najavljuju dominiraju volani, pastelni cvjetni uzorci te romantični i nježni tonovi koji se nadopunjavaju impresivnim modnim dodacima. Modnim svijetom zavladala je ženstvena i romantična estetika koja će osvježiti dosadašnje monokromatske kombinacije, ali i pružiti veću mogućnost stiliziranja raznih uzoraka, boja i tekstura. Sve to vidi se i u odabiru nakita u kojem prevladavaju veće forme te sjajni detalji.

Doživite zlatno doba modnih detalja i pronađite svoje favorite na našem webshopu i u Zaks poslovnicama, a sve o novoj kolekciji pratite i na našim društvenim mrežama. 

 

ODABERITE ZLATNI NAKIT 

Zatvori

Iznimno nam je važna zaštita vaše privatnosti! Kako bismo vam osigurali korisničko iskustvo kakvo i sami priželjkujete na našoj stranici koristimo kolačiće i druge tehnologije putem kojih se obrađuju vaši osobni podaci. Voditelj obrade vaših podataka je ZAKS.

Obrada vaših osobnih podataka je nužna za funkcioniranje ove stranice,  izradu statističkih i analitičkih izvješća, ali i za prilagođavanje sadržaja vama.

Više o podacima koje obrađujemo kao i o vašim pravima pročitajte u našim Pravilima o privatnosti, a o kolačićima i drugim tehnologijama u Pravilima o korištenju kolačića.

Kolačiće u bilo kojem trenutku možete ponovno ažurirati pod ˝Uredi privole˝. Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa, njih ne možete ažurirati.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Kolačići društvenih mreža i marketinški kolačići se koriste u svrhu reklamiranja i prilagođavanja sadržaja korisniku. Koriste se i za ograničavanje oglasa. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane.  Funkcionalni kolačići nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.