Pretraživanje
Zatvori
Prijava Moj račun
0
Košarica 0 kom

Vaša košarica je prazna.

Odaberite neki od proizvoda iz našeg kataloga i dodajte u košaricu.

Dostava Besplatna
Ukupan iznos 0,00 € | 0,00 kn
Zatvori
ZAKS LJETNA KAMPANJA

Zašto ne sami sebi? Nova zlatna kolekcija koju zaslužujete imati

18.07.2023.

Ljeto je period kada napokon pronalazimo vrijeme za sebe. Da se opustimo, da se nagradimo, da si napokon priznamo koliko smo sjajni i da uživamo u tome.

„Za mene, od mene“ poruka je naše nove ljetne kampanje koja slavi ideju da je ponekad sjajno pokloniti znak pažnje - samima sebi. Svakodnevno, svi imamo niz uloga koje ispunjavamo i zato je dovoljan samo trenutak da se osvrnemo i zahvalimo samima sebi na svemu što smo ostvarili. To možemo postići kroz maleni dnevni ritual poput kave ili ručka na koji ćemo se sami izvesti, ali i kroz trajnu uspomenu poput komada nakita kojeg ćemo si sami pokloniti.

extra imgSTATEMENT ZLATNI KOMADI NAKITA
extra imgEKLEKTIČNI ZLATNI NAKIT UKRAŠEN EMAJLOM

U našoj novoj ljetnoj kampanji možete pronaći sjajne komade zlatnog nakita koji vas pozivaju da ovog puta oduševljenje birate samo za sebe. Svojim glamuroznim dizajnom i eklektičnim bojama emajla, nova Zaks kolekcija zaista predstavlja statement nakit koji zaslužujete imati. 

Novu kampanju snimali smo na impresivnim lokacijama koje zbilja pozivaju na divljenje i uživanje. Amerikanski vrtovi, Hotel Palace Bellevue u Opatiji i Kaštel Morosini-Grimani lokacije su koje su nas oduševile, a svojom poviješću i pričama očarale. 

extra imgLUKSUZAN ZLATNI NAKIT KOJI ZASLUŽUJETE
extra imgGLAMUROZNI DIZAJN NAKITA

Sve što smo vam pripremili moći ćete vidjeti na našim Instagram i Facebook profilima, te na našem webshopu. Nakit iz kolekcije trenutno je dostupan u Zaks poslovnicama, a mi vas pozivamo da nas posjetite i da se prepustite neodoljivom zlatnom sjaju. Jer sjajno je ponekad i slaviti sebe, zar ne?

PRONAĐI ZAKS POSLOVNICU 

Zatvori

Iznimno nam je važna zaštita vaše privatnosti! Kako bismo vam osigurali korisničko iskustvo kakvo i sami priželjkujete na našoj stranici koristimo kolačiće i druge tehnologije putem kojih se obrađuju vaši osobni podaci. Voditelj obrade vaših podataka je ZAKS.

Obrada vaših osobnih podataka je nužna za funkcioniranje ove stranice,  izradu statističkih i analitičkih izvješća, ali i za prilagođavanje sadržaja vama.

Više o podacima koje obrađujemo kao i o vašim pravima pročitajte u našim Pravilima o privatnosti, a o kolačićima i drugim tehnologijama u Pravilima o korištenju kolačića.

Kolačiće u bilo kojem trenutku možete ponovno ažurirati pod ˝Uredi privole˝. Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa, njih ne možete ažurirati.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Kolačići društvenih mreža i marketinški kolačići se koriste u svrhu reklamiranja i prilagođavanja sadržaja korisniku. Koriste se i za ograničavanje oglasa. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane.  Funkcionalni kolačići nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.