Pretraživanje
Zatvori
Prijava Moj račun
0
Košarica 0 kom

Vaša košarica je prazna.

Odaberite neki od proizvoda iz našeg kataloga i dodajte u košaricu.

Dostava Besplatna
Ukupan iznos 0,00 €
Zatvori
ZAKS BOŽIĆ

Vrijedno čuvanja: darovi koji će oduševiti i prenositi se generacijama

11.12.2023.

Bit Božića nije darivanje već je vrijeme koje provodimo zajedno. Kroz cijelu godinu jurili smo nekamo, a sada se okupljamo i godinu privodimo kraju uz one koji su uvijek tu za nas. Baš zbog toga želimo im pokloniti nešto što će reći "hvala što si bio tu i čuvat ću te vrijedno i sljedeće godine".

Za nju

Kutijica za nakit koja se otvara pod svjetlima božićne jelke uvijek skriva pravo malo iznenađenje. Ako niste tijekom godine dobili ideju koju sitnicu izabrati, razmislite o zlatnom nakitu. Osim što će zablistati kada se kutijica otvori, on će godinama oduševljavati kao prvog dana. Nova kolekcija zlatnog nakita u kombinaciji s raznobojnim poludragim kamenjem divno će se istaknuti i sjajan je izbor za ljubitelje elegantne klasike.

extra imgZLATNA OGRLICA PURPLE DROP
extra imgzlatne naušnice botuni

Kolekcija Heritage uvijek je emotivan dar zbog tradicije i priče koju nosi u sebi. Nakit iz kolekcije inspiriran je svim krajevima Hrvatske, od Dalmacije pa sve do Slavonije. Za one mlađe, koji tek stvaraju svoju osobnu kolekciju nakita, srebrni nakit može biti najbolji početak. Odlučite se za komade koje svatko mora imati u svojoj kutijici za nakit - ogrlica debljeg veza, naušnice alke ili narukvice koje će stilizirati u dnevnim kombinacijama.

Za njega

Modni detalj koji će mu se svidjeti sigurno je sat i s tim ne možete pogriješiti. Izaberite sat prema njegovom stilu – ako više naginje business casual stilu, odaberite sat s kožnim ili metalnim remenom. Muškarci sve češće nose nakit, a najčešći komad za kojeg se odlučuju je zlatna narukvica. Odaberite bijelo ili žuto zlato ili bicolornu kombinaciju koja će pristajati uz njegove ostale detalje. Ako nosi ogrlice ili duže lance, razmislite i o personaliziranom privjesku u obliku slova.

extra imgzlatna narukvicva simple

Detalj koji je više od samog poklona

Poklon s kojim ćete dirnuti sve sigurno je privjesak u obliku medaljona. Bilo da ga poklanjate ženskoj ili muškoj osobi, on nudi toliko mogućnosti personaliziranja dara. Osim graviranja osobne poruke, možete ga personalizirati i slikom ili porukom koju ćete umetnuti u njega. Takav dar sigurno će se prenositi generacijama pri čemu će baš svaki put jednako oduševiti. Osim medaljona, zlatnici su također dar koji će se prenijeti u nasljeđe. Neki od njih osmišljeni za razne prigode, a dio njih posvećen je najljepšim hrvatskim gradovima poput Splita, Zadra, Dubrovnika i drugih.

extra imgZLATNI PRIVJESAK MEDALJON SMOOTH
extra imgZLATNIK RAJSKA DJEVA

Neka vaše božićne crtice vrijedne čuvanja zablistaju uz sjajne poklone iz Zaksa koji će se vrijedno čuvati i prenositi generacijama. 

DAROVI VRIJEDNI ČUVANJA 

Zatvori

Iznimno nam je važna zaštita vaše privatnosti! Kako bismo vam osigurali korisničko iskustvo kakvo i sami priželjkujete na našoj stranici koristimo kolačiće i druge tehnologije putem kojih se obrađuju vaši osobni podaci. Voditelj obrade vaših podataka je ZAKS.

Obrada vaših osobnih podataka je nužna za funkcioniranje ove stranice,  izradu statističkih i analitičkih izvješća, ali i za prilagođavanje sadržaja vama.

Više o podacima koje obrađujemo kao i o vašim pravima pročitajte u našim Pravilima o privatnosti, a o kolačićima i drugim tehnologijama u Pravilima o korištenju kolačića.

Kolačiće u bilo kojem trenutku možete ponovno ažurirati pod ˝Uredi privole˝. Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa, njih ne možete ažurirati.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Kolačići društvenih mreža i marketinški kolačići se koriste u svrhu reklamiranja i prilagođavanja sadržaja korisniku. Koriste se i za ograničavanje oglasa. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane.  Funkcionalni kolačići nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.