Pretraživanje
Zatvori
Prijava Moj račun
0
Košarica 0 kom

Vaša košarica je prazna.

Odaberite neki od proizvoda iz našeg kataloga i dodajte u košaricu.

Dostava Besplatna
Ukupan iznos 0,00 €
Zatvori
ZAKS BOŽIĆ

Vrijedno čuvanja

05.12.2023.

Božić je blagdan koji najviše volimo i pamtimo s najtoplijim sjećanjima. Šušur pun smijeha, kolači koje ne smijemo jesti dok se svi ne okupimo, jelka koja nam stoji pomalo nakrivo i nespretno zamotani pokloni - sve to je Božić koji želimo pamtiti i kojeg je vrijedno čuvati. Savršeno nesavršen - baš kako treba.

Takav Božić željeli smo prikazati u našoj novoj kampanji. Onaj Božić koji dugo pripremamo, za čas nam prođe, ali ga pamtimo još dugo i prenosimo u daljnje nasljeđe. Jer nisu vrijedne samo stvari koje smo željeli prikazati na van, najvrjednije su one uspomene koje nosimo duboko u sebi i zbog kojih nam je toplo oko srca.

extra img
extra img

Birajući poklone za Božić, želimo da se u našem daru osjeti toplina, ali i emocija koju gajimo za drugu osobu. Želimo da se naš dar čuva kao i uspomene koje smo stvorili zajedno. Zato ovog Božića u Zaksu pronađite i darujte komad nakita koji će biti više od samog poklona. Darujte nasljeđe.

extra img
extra img

Zlatni nakit, Heritage kolekcija ili srebrni nakit sa sentimentom samo su neki od naših prijedloga, a mi vas pozivamo da zavirite u svoje albume s fotografijama i podsjetite se na najljepša božićna sjećanja za koja je ponekad potrebno toliko malo. Oživite stare običaje, stvorite nove tradicije i oduševite se Božićom koji je vrijedan čuvanja.

Zatvori

Iznimno nam je važna zaštita vaše privatnosti! Kako bismo vam osigurali korisničko iskustvo kakvo i sami priželjkujete na našoj stranici koristimo kolačiće i druge tehnologije putem kojih se obrađuju vaši osobni podaci. Voditelj obrade vaših podataka je ZAKS.

Obrada vaših osobnih podataka je nužna za funkcioniranje ove stranice,  izradu statističkih i analitičkih izvješća, ali i za prilagođavanje sadržaja vama.

Više o podacima koje obrađujemo kao i o vašim pravima pročitajte u našim Pravilima o privatnosti, a o kolačićima i drugim tehnologijama u Pravilima o korištenju kolačića.

Kolačiće u bilo kojem trenutku možete ponovno ažurirati pod ˝Uredi privole˝. Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa, njih ne možete ažurirati.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Kolačići društvenih mreža i marketinški kolačići se koriste u svrhu reklamiranja i prilagođavanja sadržaja korisniku. Koriste se i za ograničavanje oglasa. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane.  Funkcionalni kolačići nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.