Pretraživanje
Zatvori
Prijava Moj račun
0
Košarica 0 kom

Vaša košarica je prazna.

Odaberite neki od proizvoda iz našeg kataloga i dodajte u košaricu.

Dostava Besplatna
Ukupan iznos 0,00 €
Zatvori
ZAKS HERITAGE

Vječan nakit za najvažnije trenutke

26.05.2022.

Tradicijski nakit puno je više od samo lijepog nakita. Uz njega pokazujemo svoju privrženost baštini, vrijednostima naših predaka, ali i kulturi. Osim što se jednostavno uklapa u svakodnevne kombinacije, pritom ostavljajući elegantan dojam, tradicijski nakit biramo i u posebnim životnim prilikama kao što su vjenčanja

Heritage kolekcija u sebi krije nakit koji ćete sigurno rado izabrati u svakodnevnim izdanjima, ali i u prigodama kao što su vjenčanja. I premda u svom izboru sigurno nećete pogriješiti, mi ćemo vam olakšati potencijalne dileme i pokazati koji nakit iz kolekcije će najbolje pristajati vašem najvažnijem danu u životu.

Ovjekovječite svoju ljubav uz tradicijski nakit

Naušnice konavoke

Dan koji je već sam po sebi bajkovit možete uljepšati uz nakit koji će samo dodatno istaknuti vašu ljepotu. Vaš prvi i najjednostaviji izbor mogu biti konavoke. Kako su se kroz povijest poklanjale prilikom zaruka i vjenčanja, njihova simbolika bit će idealna za uljepšavanje vašeg najvažnijeg dana. Možete izabrati nježne konavoke u varijanti od bijelog zlata ili srebra s bisernim detaljima. Ako izaberete konavoke, a u potrazi ste i za ogrlicom, odaberite ogrlicu inspiriranu konavoskim naušnicama i upotpunite svoj set. Ukoliko ste više za hrabriji izbor koji će se isticati uz vašu haljinu, izaberite zlatne ili pozlaćene konavoke s crvenim koraljnim detaljima.

extra imgZLATNE NAUŠNICE KONAVOKE PETITE
extra imgSREBRNA OGRLICA KONAVOKA MEDIUM 

Naušnice rećine

Romantične naušnice rećine oduševljavaju svojim ženstvenim detaljima. Kao i konavoke, i rećine postoje u nekoliko varijanti. Možete birati između srebra, pozlate, ali i varijante od bijelog ili žutog zlata. I rećine mogu biti ukrašene bisernim ili koraljnim detaljima. Postoje dvije glavne verzije rećina, jedne su ukrašene nježnim detaljima koji podsjećaju na cvjetne motive, a druge su ukrašene nizom od koraljnih ili bisernih perli koje se isprepliću uz naušnicu. Ako izaberete rećine, prvu verziju preporučamo za ceremonijalni dio vjenčanja, dok drugu verziju predlažemo za opušteniji dio proslave kada možda poželite efektnije naušnice.

extra imgSREBRNE NAUŠNICE REĆINE
extra imgZLATNE NAUŠNICE REĆINE SMALL

Naušnice dalmatinska čipka

Ako za svoje vjenčanje želite naušnice koje su moderna izvedba inspirirana tradicijom, odaberite naušnice dalmatinska čipka. S biserom u sredini i dizajnom koji podsjeća na krhku čipku, ove naušnice čest su izbor brojnih mladenki. Jedinstvene su i lagane, a uz njih pristaje i frizura raspuštene, ali i podignute kose.

extra imgsrebrne naušnice dalmatinska čipka

U sljedećem blogu predstavit ćemo vam nakit koji može biti idealan za maturalnu večer, ali i za svakodnevne outfite!

IZABERI TRADICIJSKI NAKIT 

Zatvori

Iznimno nam je važna zaštita vaše privatnosti! Kako bismo vam osigurali korisničko iskustvo kakvo i sami priželjkujete na našoj stranici koristimo kolačiće i druge tehnologije putem kojih se obrađuju vaši osobni podaci. Voditelj obrade vaših podataka je ZAKS.

Obrada vaših osobnih podataka je nužna za funkcioniranje ove stranice,  izradu statističkih i analitičkih izvješća, ali i za prilagođavanje sadržaja vama.

Više o podacima koje obrađujemo kao i o vašim pravima pročitajte u našim Pravilima o privatnosti, a o kolačićima i drugim tehnologijama u Pravilima o korištenju kolačića.

Kolačiće u bilo kojem trenutku možete ponovno ažurirati pod ˝Uredi privole˝. Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa, njih ne možete ažurirati.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Kolačići društvenih mreža i marketinški kolačići se koriste u svrhu reklamiranja i prilagođavanja sadržaja korisniku. Koriste se i za ograničavanje oglasa. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane.  Funkcionalni kolačići nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.