Pretraživanje
Zatvori
Prijava Moj račun
0
Košarica 0 kom

Vaša košarica je prazna.

Odaberite neki od proizvoda iz našeg kataloga i dodajte u košaricu.

Dostava Besplatna
Ukupan iznos 0,00 €
Zatvori
ZAKS ZLATNA KOLEKCIJA

Upečatljivi nakit koji će podići svaki basic outfit

16.08.2023.

Svi ponekad upadnemo u rutinu, čak i kada je riječ o dnevnim outfitima. Tada nam je potreban pravi detalj koji će podići cijelu kombinaciju i istaknuti ju u moru sličnih stylinga.

Koliko god je vječna klasika elegantan izbor i s razlogom joj se uvijek vraćamo, ponekad nam je potreban nakit koji će plijeniti pozornost i sve podići na novu razinu. Moda služi za eksperimentiranje, a pravila su tu da se krše - tako bismo mogli opisati trendove koji trenutno vladaju društvenim mrežama, ali i prestižnim modnim magazinima. Jedan detalj može cijeli styling učiniti zanimljivijim i zabavnim.

Upravo takav nakit nalazi se u našoj novoj zlatnoj kolekciji. Nakit je ukrašen emajliranim detaljima u boji, ali i pomalo neočekivanim motivima iz flore i faune. Možemo zaključiti kako su to pravi statement komadi u zlatnom izdanju. Za one koji ne vole eksperimentirati s bojama, izdvojit ćemo nakit koji je upečatljiv zbog svojeg oblika te dizajna.

Naušnice

Naušnice većih dimenzija i apstraktnih oblika veliki su trend ove godine. Nekada su se takve naušnice nosile u posebnim prilikama dok se sada kombiniraju i uz dnevne outfite. 

extra imgZLATNE NAUŠNICE SIMPLE ELEGANCE
extra imgZLATNE NAUŠNICE GOLDEN RAIN

Ogrlice

"Više je više" pravilo je koje ove ogrlice svakako ispunjavaju. Iako se na prvu čine dominantnima i njih je moguće stilizirati uz tanje lančiće dok će u hladnijim mjesecima sjajno pristajati uz topove povišenih ovratnika.

extra imgZLATNA OGRLICA GOLDEN LOCK
extra imgZLATNA OGRLICA FUN ELEGANCE

Prstenje

Prstenje koje svakodnevno nosimo treba biti decentno kako nam ne bi smetalo u svakodnevnim aktivnostima, no to nije slučaj kada je riječ o statement prstenju. Emajl i maksimalizam ovo prstenje čine posebno neodoljivim i teško se odlučiti samo za jedan.

extra imgZLATNI PRSTEN GREEN JUNGLE
extra imgZLATNI PRSTEN WILD

Narukvice 

Ovaj put birajte čvrste narukvice ukrašene statement detaljima i narukvice u obliku debljih vezova. Usudite ih se kombinirati i uz ostale detalje i vaš basic outfit postat će sve samo ne jednostavan i običan.

extra imgZLATNA NARUKVICA GOLDEN RAIN
extra imgZLATNA NARUKVICA WILD GLEAM

Igrajte se sa svojim kombinacijama i uživajte u njima. One trebaju oduševiti prije svega vas, a mi smo sigurni kako ni okolina neće ostati ravnodušna.

PRONAĐI ZLATNI NAKIT 

Zatvori

Iznimno nam je važna zaštita vaše privatnosti! Kako bismo vam osigurali korisničko iskustvo kakvo i sami priželjkujete na našoj stranici koristimo kolačiće i druge tehnologije putem kojih se obrađuju vaši osobni podaci. Voditelj obrade vaših podataka je ZAKS.

Obrada vaših osobnih podataka je nužna za funkcioniranje ove stranice,  izradu statističkih i analitičkih izvješća, ali i za prilagođavanje sadržaja vama.

Više o podacima koje obrađujemo kao i o vašim pravima pročitajte u našim Pravilima o privatnosti, a o kolačićima i drugim tehnologijama u Pravilima o korištenju kolačića.

Kolačiće u bilo kojem trenutku možete ponovno ažurirati pod ˝Uredi privole˝. Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa, njih ne možete ažurirati.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Kolačići društvenih mreža i marketinški kolačići se koriste u svrhu reklamiranja i prilagođavanja sadržaja korisniku. Koriste se i za ograničavanje oglasa. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane.  Funkcionalni kolačići nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.