Pretraživanje
Zatvori
Prijava Moj račun
0
Košarica 0 kom

Vaša košarica je prazna.

Odaberite neki od proizvoda iz našeg kataloga i dodajte u košaricu.

Dostava Besplatna
Ukupan iznos 0,00 €
Zatvori
SAVJETI PAMELE SMOLJANIĆ

Trendovi u nakitu za proljeće 2022. i moja wishlista

25.03.2022.

Proljeće je napokon pred vratima, a u naše se ormare vraćaju boje i veseli uzorci. Trendovi se mijenjaju iz sezone u sezonu, no ono što ostaje je kvalitetan nakit koji će upotpuniti baš svaku kombinaciju.

Ove godine, možda više nego ikad, naglasak stavljamo na boje, kako na odjeći tako i na nakitu.  A, oni koji kod odjeće uvijek biraju jednostavnost i klasiku, i ne odriču se jednobojnih modnih kombinacija čak ni za vrijeme toplijih mjeseci ovog bi proljeća mogli doći na svoje.

extra imgPAMELA SMOLJANIĆ

U istoj možete birati između srebra i kvalitetne pozlate koja u kombinaciji sa poludragim kamenjem izgleda stvarno spektakularno. Minimalistički dizajn, i zemljane boje zauvijek su u modi pa ne morate razmišljati o tome hoće li se vaš omiljeni nakit uklopiti u vašu garderobu u nadolazećim godinama. Ovakav nakit odgovara bilo kojem stilu pa ćete ga lako kombinirati.

Neki od mojih favorita.

extra imgSREBRNA OGRLICA MAGNOLIA N60398-004
extra imgSREBRNI PRSTEN GREEN CLOVER N60397-003

Za one nešto odvažnije moj je prijedlog Colorful kolekcija koja je mene oduševila na prvu.

Meni se osobno jako svidio trend masivnog plastičnog nakita, ali jednostavno nisam ga mogla zamisliti na sebi. Stilski mi djeluje previše neozbiljno i iako odlično komplimentira određenim outfitima i daje im posebno zanimljiv i mladenački štih. No zaključila sam da takav nakit jednostavno nije za mene.

Zato sam ostala potpuno oduševljena ponudom ZAKSA i Colorful kolekcije. Nešto klasičniji dizajn poput malenih zlatnih ili srebrnih ringova i duguljastih naušnica u obliku suze začinili su kamenjem duginih boja. A upravo su te dugine boje prema svemu sudeći i HERO trend sezone. 

POGLEDAJ KOLEKCIJU COLORFUL 

Naušnice Lustre vidim kao savršeni dodatak svom ear candy-u. Uz obične zlatne ringove dodala bi i šarene na drugu rupicu te ih nosila na klasičnu bijelu “razor back“ majicu, vječni muški crni sako i trapericama niskog struka. Među favoritima u kolekciji našao se i Rhapsody prsten kojeg ne skidam, ali i Flawless koji je prvi na mojoj wishlisti.

 

extra imgSREBRNE NAUŠNICE LUSTRE N58659-001
extra imgSREBRNI PRSTEN FLAWLESS N58649-001

 Sljedeće što priželjkujem su Drizzle naušnice koje bi kombinirala uz zalizanu punđicu, korzet u boji i traperice opuštenog kroja.

extra imgsrebrne naušnice drizzle n58664-001
Zatvori

Iznimno nam je važna zaštita vaše privatnosti! Kako bismo vam osigurali korisničko iskustvo kakvo i sami priželjkujete na našoj stranici koristimo kolačiće i druge tehnologije putem kojih se obrađuju vaši osobni podaci. Voditelj obrade vaših podataka je ZAKS.

Obrada vaših osobnih podataka je nužna za funkcioniranje ove stranice,  izradu statističkih i analitičkih izvješća, ali i za prilagođavanje sadržaja vama.

Više o podacima koje obrađujemo kao i o vašim pravima pročitajte u našim Pravilima o privatnosti, a o kolačićima i drugim tehnologijama u Pravilima o korištenju kolačića.

Kolačiće u bilo kojem trenutku možete ponovno ažurirati pod ˝Uredi privole˝. Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa, njih ne možete ažurirati.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Kolačići društvenih mreža i marketinški kolačići se koriste u svrhu reklamiranja i prilagođavanja sadržaja korisniku. Koriste se i za ograničavanje oglasa. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane.  Funkcionalni kolačići nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.