Pretraživanje
Zatvori
Prijava Moj račun
0
Košarica 0 kom

Vaša košarica je prazna.

Odaberite neki od proizvoda iz našeg kataloga i dodajte u košaricu.

Dostava Besplatna
Ukupan iznos 0,00 €
Zatvori
ZAKS HERITAGE

Tradicija koja će nas uvijek inspirirati

20.05.2022.

Stvarajući kampanju Heritage, imali smo na umu da želimo prenijeti ponos, snagu, ali prije svega golemu ljubav koju gajimo prema tradiciji i njezinoj ostavštini.

Tradicijski nakit u nama budi osjećaj pripadnosti i ponosa jer svoje naslijeđe možemo nositi sa sobom i na sebi. I zato smo tražili pravu simboliku koja će najvjerodostojnije predstaviti naše emocije. Pronašli smo ju u našoj Heritage ženi.

extra imgHERITAGE ŽENA

Sve ono što smo naslijedili od naših predaka željeli smo predstaviti kroz nju. Ponos, narav i životne vrijednosti pronašli smo u njoj koja za nas predstavlja sve ono što su bile naše prethodnice. A znamo da su bile toliko toga. Kroz svoj život, one su se borile, a u svojoj snazi nosile su i ženstvenost. One su svoje vrijednosti cijenile jer su ih takvima naslijedile, a kada su ih oblikovale, prenijele su ih u daljnje naslijeđe. Naše bake i majke uspijevale su biti sve što naume. Nježne majke i snažne žene koje jačinu svojih predaka i bremenitih vremena nose u sebi.

extra img

Glavna poruka kampanje je da svoje naslijeđe nosimo u sebi u obliku vrijednosti, karakternih i fizičkih osobina, ali i na sebi u obliku nakita. To nas je inspiriralo da Heritage ženu prikažemo kroz dva čina. U prvom činu, ona se sprema za izlazak, gotovo kao kroz ritual. Ruke raznih generacija, ukrašavaju ju nakitom. Sve što vidimo simbol je njezinog naslijeđa; njezin izgled, osobine i nakit koji simbolizira sve ono što joj daje snagu.

extra imgHERITAGE PRVI ČIN
extra img

U drugom činu, naša junakinja izlazi iz lifta, pritom ostavljajući snažan dojam. Ona pokazuje kako je, zahvaljujući svojem naslijeđu, više od samo lijepe žene. Njezina snaga, pamet i dosjetljivost omogućuju joj da se snalazi u novom, urbanom i suvremenom svijetu, pritom ne zaboravljajući sve ono što ju je oblikovalo. 

extra imgHERITAGE DRUGI ČIN

KUPI TRADICIJSKI NAKIT 

Zatvori

Iznimno nam je važna zaštita vaše privatnosti! Kako bismo vam osigurali korisničko iskustvo kakvo i sami priželjkujete na našoj stranici koristimo kolačiće i druge tehnologije putem kojih se obrađuju vaši osobni podaci. Voditelj obrade vaših podataka je ZAKS.

Obrada vaših osobnih podataka je nužna za funkcioniranje ove stranice,  izradu statističkih i analitičkih izvješća, ali i za prilagođavanje sadržaja vama.

Više o podacima koje obrađujemo kao i o vašim pravima pročitajte u našim Pravilima o privatnosti, a o kolačićima i drugim tehnologijama u Pravilima o korištenju kolačića.

Kolačiće u bilo kojem trenutku možete ponovno ažurirati pod ˝Uredi privole˝. Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa, njih ne možete ažurirati.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Kolačići društvenih mreža i marketinški kolačići se koriste u svrhu reklamiranja i prilagođavanja sadržaja korisniku. Koriste se i za ograničavanje oglasa. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane.  Funkcionalni kolačići nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.