Pretraživanje
Zatvori
Prijava Moj račun
0
Košarica 0 kom

Vaša košarica je prazna.

Odaberite neki od proizvoda iz našeg kataloga i dodajte u košaricu.

Dostava Besplatna
Ukupan iznos 0,00 €
Zatvori
ZAKS VALENTINOVO

Što pokloniti za Valentinovo?

29.01.2024.

Još jedan mjesec ljubavi je pred nama, a mi smo za vas pripremili vodič za poklone za nju i njega povodom Valentinova. Sada sve ideje za poklone možete pronaći na jednom mjestu, a na vama je samo da odlučite koji poklon za Valentinovo najbolje govori o vašoj ljubavi.

Pokloni za Valentinovo za nju

Tenis ogrlice i narukvice

Elegantni klasik u svijetu nakita s kojim nikako nećete pogriješiti. Tenis narukvica i ogrlica želja je svake zaljubljenice u nakit koja pametno bira komade nakita za svoju kolekciju. Također, tenis narukvice često biraju mladenke za svoj nakit za vjenčanje. Ukoliko ste jedni od sretnika koji će ove godine izreći "Da!", razmislite o poklanjanju tenis nakita ovog Valentinova. Na taj način, vaša buduća supruga će na vaš veliki dan nositi nakit koji ste vi izabrali zbog čega će on imati posebno sentimentalno značenje.

extra imgTENIS OGRLICA KLASIČNI JE KOMAD NAKITA KOJI JE POŽELJAN U SVAKOJ KOLEKCIJI NAKITA
extra imgTENIS NARUKVICE ČESTO BIRAJU MLADENKE ZA SVOJ NAKIT ZA VJENČANJE

Heritage kolekcija

Tradicijski hrvatski nakit uvijek je divan dar s pričom vezanom uz nasljeđe i baštinu. Takav poklon može biti posebno romantičan, pogotovo ako izaberete nakit koji se kroz tradicijski povezivao s vjenčanjima kao što su naušnice konavoke ili rećine.

extra imgNAUŠNICE REĆINE TRADICIONALNO SU SE POKLANJALE MLADENKAMA PRIJE VJENČANJA
extra imgROMANTIČNE KONAVOKE POKLANJALE SU SE ZARUČNICAMA I BUDUĆIM MLADENKAMA PRIJE VJENČANJA

Zlatni nakit s motivom srca

Nakit s motivom ljubavi uvijek je rado biran dar povodom Valentinova. Set koji se sastoji od ogrlice i narukvice sigurno će ju oduševiti, pogotovo u ovakvom klasičnom, ali statement izdanju. Ovakav poklon birajte prema njezinom stilu - nosi li inače decentnije ili upečatljivije komade nakita. 

extra imgKLASIČAN DIZAJN SA STATEMENT PRIZVUKOM SAVRŠEN JE OPIS OVE ZLATNE OGRLICE
extra imgOVA ZLATNA NARUKVICA, UZ OGRLICU, MOŽE BITI IDEALAN POKLON ZA VALENTINOVO ZA VAŠU CURU ILI SUPRUGU

Dijamantni nakit

Ako ste ovog Valentinova odlučili pitati veliko pitanje, onda svakako pogledajte našu ponudu dijamantnog prstenja. Posebne savjete možete saznati i od naših prodajnih savjetnica, ali i u blogu Kako odabrati zaručnički prsten. Ako je to pitanje već iza vas, a želite oduševiti dijamantnim nakitom i ovog Valentinova, naš prijedlog su elegantne naušnice Classic. Uz njih možete izabrati i ogrlicu sličnog dizajna ili dijamantni privjesak.

extra imgDIJAMANTNI PRSTEN KLASIČNOG DIZAJNA SVE JE ČEŠĆI IZBOR ZA ZARUČNIČKI ILI VJENČANI PRSTEN
extra imgklasične dijamantne naušnice s kojima nećete pogriješiti ovog valentinova

Pokloni za Valentinovo za njega

Sat

Muškarcima je ponekad teže izabrati poklon obzirom da ne nose toliko često nakit i druge modne detalje. Ipak, sat je gotovo uvijek siguran izbor. Izaberite ga prema njegovom stilu odijevanja ili načinu provođenja slobodnog vremena. Trussardi sat je odličan izbor ukoliko on voli klasični poslovni stil i jednostavan dizajn sata s metalnim ili kožnim remenom.

extra imgsat može uvijek biti dobar poklon za dečka ili supruga za valentinovo
extra imgpersonalizirani nakit je uvijek dobar izbor za poklon

Personalizirani zlatni privjesak 

Ako vaš dečko ili suprug nosi nakit, poklonite mu povodom Valentinova. personalizirani privjesak u obliku slova. Personalizirani nakit izrazito je popularan u 2024. godini, a zapravo se radi o klasičnom nakitu koji nikada ne izlazi iz mode. Možete izabrati početno slovo vašeg imena ili imena vaše djece zbog čega će dar biti nježan i emotivan.

Ovo su samo neki od prijedloga što pokloniti curi, supruzi, dečku ili suprugu za Valentinovo. Neka vam najveća inspiracija bude upravo vaša ljubavna priča. Vi najbolje znate prepoznati što vaš partner ili partnerica želi i koji poklon za Valentinovo će nju ili njega razveseliti. Povodom mjeseca ljubavi, možete iskoristiti i kod za popust LJUBAV30 i ostvariti 30% na dio asortimana. Slavite ljubav i oduševite se njezinom ljepotom svaki put.

ODABERITE POKLON UZ KOD LJUBAV30 

Zatvori

Iznimno nam je važna zaštita vaše privatnosti! Kako bismo vam osigurali korisničko iskustvo kakvo i sami priželjkujete na našoj stranici koristimo kolačiće i druge tehnologije putem kojih se obrađuju vaši osobni podaci. Voditelj obrade vaših podataka je ZAKS.

Obrada vaših osobnih podataka je nužna za funkcioniranje ove stranice,  izradu statističkih i analitičkih izvješća, ali i za prilagođavanje sadržaja vama.

Više o podacima koje obrađujemo kao i o vašim pravima pročitajte u našim Pravilima o privatnosti, a o kolačićima i drugim tehnologijama u Pravilima o korištenju kolačića.

Kolačiće u bilo kojem trenutku možete ponovno ažurirati pod ˝Uredi privole˝. Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa, njih ne možete ažurirati.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Kolačići društvenih mreža i marketinški kolačići se koriste u svrhu reklamiranja i prilagođavanja sadržaja korisniku. Koriste se i za ograničavanje oglasa. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane.  Funkcionalni kolačići nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.