Pretraživanje
Zatvori
Prijava Moj račun
0
Košarica 0 kom

Vaša košarica je prazna.

Odaberite neki od proizvoda iz našeg kataloga i dodajte u košaricu.

Dostava Besplatna
Ukupan iznos 0,00 €
Zatvori
POKLONI ZA KRŠTENJE, PRVU PRIČEST I KRIZMU

Što pokloniti vašem malom zlatu ako ste kum ili kuma?

26.04.2024.

Biti kum ili kuma za krštenje ili krizmu velika je čast. Sigurni smo kako sada svoje malo zlato želite tetošiti još više i pokloniti mu uspomenu koja je obogaćena vašom ljubavlju. Otkrit ćemo vam nekoliko ideja koje mogu biti divan dar.

Za djevojčice 

Djevojčicama uvijek želimo pokloniti nešto što će im se odmah sviđati i što će moći nositi i kada odrastu. Ogrlica s privjeskom križa ili lančić i privjesak elegantan su odabir za poklon djevojčici povodom krštenja i krizme. Osim nakita s vjerskim motivima, razmislite i o nakitu s drugim motivima prigodnim za njihovu dob.

extra imgZLATNA OGRLICA S PRIVJESKOM KRIŽA
extra imgMOŽETE ODABRATI I PRIVJESAK S DRUGIM DECENTNIM MOTIVIMA

Ako djevojčica ima probušene uši, možete im pokloniti i decentne naušnice s motivom križa ili naušnice ukrašene malenim dijamantom. Za stvaranje kolekcije nakita kod krizmanica, razmislite i o tradicijskom nakitu koji će čuvati i jednog dana predati u naslijeđe.

extra imgNAUŠNICE S MOTIVOM KRIŽA
extra imgzlatne alke JEDNOSTAVNOG dizajna, nježan su odabir i za krizmanice 

Krizmanice će možda poželjeti narukvicu od žutog ili bijelog zlata koju će sigurno moći nositi i kada porastu, a ostat će im kao uspomena kroz život.

extra imgNARUKVICA OD ŽUTOG ZLATA S VJERSKIM MOTIVIMA
extra imgNARUKVICA S VJERSKIM MOTIVIMA OD BIJELOG ZLATA KOJA JE UVIJEK NOSIVA

Za dječake

Kao uspomenu koju će sigurno dugo čuvati, dječacima možete pokloniti zlatnik povodom krštenja ili svete potvrde. Prigodan može biti i zlatnik s motivom hrvatskog grada. Na neke od zlatnika možete i ugravirati ime kumčeta te na taj način personalizirati svoj dar.

extra imgZLATNIK ANĐEO ČUVAR
extra imgZLATNIK SVETA POTVRDA

Ako želite pokloniti nešto što će moći nositi, svojem malom zlatu možete odabrati privjesak s motivom križa i lančić. S takvim klasičnim odabirom sigurno ne možete pogriješiti. Osim križa, privjesci medaljoni prikladan su dar za krizmanika.

extra imgOpis fotografije lorem ipsum dolores
extra imgMEDALJON SVETI ANTUN

Najposebniji dar od svih koji mu možete pokloniti je vaša uloga u njegovom životu. To je ono što će vaše kumče nositi u sebi, a ovaj detalj koji odaberete samo je sitnica s kojom mu želite pokazati vašu ljubav. Svoj dar možete potražiti u Zaks poslovnicama ili na webshopu uz popuste do 30%.

 

ODABERITE POKLON ZA SVOJE MALO ZLATO 

Zatvori

Iznimno nam je važna zaštita vaše privatnosti! Kako bismo vam osigurali korisničko iskustvo kakvo i sami priželjkujete na našoj stranici koristimo kolačiće i druge tehnologije putem kojih se obrađuju vaši osobni podaci. Voditelj obrade vaših podataka je ZAKS.

Obrada vaših osobnih podataka je nužna za funkcioniranje ove stranice,  izradu statističkih i analitičkih izvješća, ali i za prilagođavanje sadržaja vama.

Više o podacima koje obrađujemo kao i o vašim pravima pročitajte u našim Pravilima o privatnosti, a o kolačićima i drugim tehnologijama u Pravilima o korištenju kolačića.

Kolačiće u bilo kojem trenutku možete ponovno ažurirati pod ˝Uredi privole˝. Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa, njih ne možete ažurirati.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Kolačići društvenih mreža i marketinški kolačići se koriste u svrhu reklamiranja i prilagođavanja sadržaja korisniku. Koriste se i za ograničavanje oglasa. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane.  Funkcionalni kolačići nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.