Pretraživanje
Zatvori
Prijava Moj račun
0
Košarica 0 kom

Vaša košarica je prazna.

Odaberite neki od proizvoda iz našeg kataloga i dodajte u košaricu.

Dostava Besplatna
Ukupan iznos 0,00 €
Zatvori
ZAKS NAKIT

Savršen nakit za povratak na posao i kako ga odabrati

07.09.2023.

Sada kada se od ljeta polako opraštamo i pripremamo za svakodnevicu, važno je pronaći neki light motiv u svemu tome. Za nas je to uvijek biranje novog nakita i osmišljavanje novih modnih kombinacija. Donosimo vam vodič o savršenom nakitu za povratak na posao i kako ga odabrati.

Poslovni look zahtijeva određenu dozu elegancije, ali i funkcionalnosti. Ne želite da odjeća nosi vas već da vas prati kroz cijeli dan, a da pritom uvijek izgledate sređeno. Poslovna odijela, neutralne boje, košulje i profinjene haljine dobre su osnove svakog stylinga, ali detalji su ti koji će istaknuti vaš stil, ali i vještinu kombiniranja. 

Birajte fiksne naušnice ili minimalističke viseće naušnice

Posao uglavnom nije prilika za glamurozne naušnice, već za one decentne i minimalističke. Uvijek u svojoj kolekciji imajte jednostavne fiksne naušnice koje nećete često morati mijenjati već će se lako prilagoditi vašem izdanju. Ako preferirate viseće naušnice, neka one budu atraktivnog oblika ili s dodacima u obliku bisera.

extra imgZLATNE NAUŠNICE SHINY KNOT
extra imgSREBRNE NAUŠNICE REFLECTION

Biserne ogrlice uvijek su dobar izbor kao i decentni lančići

Biseri uvijek podižu kombinacije te su vječni sinonim za eleganciju. Više ih ne nosimo samo u svečanim prilikama već ih rado biramo i u svakodnevnim izdanjima, čak i ako je riječ o jeans outfitu. Ako ne volite često mijenjati nakit, izaberite decentni lančić s personaliziranim privjeskom ili diskretnu ogrlicu sa zanimljivim detaljem.

extra imgZLATNA OGRLICA SHINY LETTER L
extra imgSREBRNA OGRLICA MAJESTIC PEARL

Neka prstenje i narukvice budu usklađeni

Za poslovni look idealno je prstenje koje je prije svega usklađeno sa svim vašim ostalim detaljima. Ako želite nositi veće komade, nemojte pretjerivati već izaberite jedan dominantan prsten uz kojeg pristaje jednostavna narukvica ili klasični sat s kožnim ili metalnim remenom. 

extra imgZLATNI PRSTEN STATEMENT
extra imgZLATNA NARUKVICA STRONG

Pronađite sve svoje detalje u Zaksu i oduševite s njima gdje god se zaputili - od svečane prilike do odlaska na posao.

Zatvori

Iznimno nam je važna zaštita vaše privatnosti! Kako bismo vam osigurali korisničko iskustvo kakvo i sami priželjkujete na našoj stranici koristimo kolačiće i druge tehnologije putem kojih se obrađuju vaši osobni podaci. Voditelj obrade vaših podataka je ZAKS.

Obrada vaših osobnih podataka je nužna za funkcioniranje ove stranice,  izradu statističkih i analitičkih izvješća, ali i za prilagođavanje sadržaja vama.

Više o podacima koje obrađujemo kao i o vašim pravima pročitajte u našim Pravilima o privatnosti, a o kolačićima i drugim tehnologijama u Pravilima o korištenju kolačića.

Kolačiće u bilo kojem trenutku možete ponovno ažurirati pod ˝Uredi privole˝. Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa, njih ne možete ažurirati.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Kolačići društvenih mreža i marketinški kolačići se koriste u svrhu reklamiranja i prilagođavanja sadržaja korisniku. Koriste se i za ograničavanje oglasa. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane.  Funkcionalni kolačići nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.