Pretraživanje
Zatvori
Prijava Moj račun
0
Košarica 0 kom

Vaša košarica je prazna.

Odaberite neki od proizvoda iz našeg kataloga i dodajte u košaricu.

Dostava Besplatna
Ukupan iznos 0,00 €
Zatvori
KIDS COLLECTION

Prve zlatne naušnice za vaše najmlađe

15.03.2023.

Iako ne postoji pravo vrijeme kada biste trebali svome djetetu probušiti uši, jednom kada to napravite vaši će mališani nositi medicinske naušnice. Ubrzo nakon bušenja i prvog veselja, prođe vrijeme zarastanja te tada slijedi pravo zadovoljstvo - biranje prvih zlatnih naušnica.

Kakve naušnice izabrati?

Nakon skidanja medicinskih naušnica, obratite pozornost da naušnice koje će nositi vaše dijete budu izrađene od plemenitih metala - zlata ili kvalitetnog srebra kako biste izbjegli potencijalne alergije ili infekcije. Bižuterija u tom slučaju nikako ne bi trebala doći u obzir jer nikada ne znate kako će vaše dijete reagirati na nju.

extra imgZLATNE NAUŠNICE LOVELY BEAR

Također, kada ćete birati naušnice, pripazite da one budu fiksne i manjeg oblika kako vaši maleni ne bi zapeli s njima te ih izgubili ili se ozlijedili. Najbolje bi bilo da odabrane naušnice budu iz Kids collection koja je namjenjena upravo vašim najmlađima. To znači da je nakit iz kolekcije već sam po sebi osmišljen za djecu, a osim razigranih i veselih motiva, nakit svojim dimenzijama odgovara dječjoj veličini. Na taj način izbjegli ste sve moguće dileme, a jedino što vam preostaje jest odlučiti se za dizajn naušnica.

Koje naušnice će se svidjeti vašim najmlađima?

Dječje naušnice krase uglavnom veseli i nježni motivi koji odgovaraju i dječjoj zaigranosti. Najklasičniji izbor svakako su naušnice s motivom srca i nema djevojčice koja ih ne bi poželjela. Takve naušnice mogu biti ukrašene primjerice sedefom zbog čega će ih vaša djevojčica sigurno nositi dugi niz godina. 

extra imgZLATNE NAUŠNICE PINK HEARTS
extra imgZLATNE NAUŠNICE GREEN FLOWER

Ako dijete poželi nešto šareniji motiv, predlažemo naušnice ukrašene emajlom te u vrckavim motivima i oblicima kao što su motiv jagode, cvijetić, leptirić ili medvjedić. Takve naušnice djeluju posebno veselo i šarmantno te smo sigurni kako će oduševiti one najmlađe. Malene zvjezdice također su čest odabir, a u našoj ponudi možete pronaći one ukrašene emajlom ili sedefom. Naušnice s motivom anđela čuvara osim divne simbolike u sebi nose i posebnu nježnost.

extra imgZLATNE NAUŠNICE GUARDIAN ANGEL
extra imgZLATNE NAUŠNICE PRETTY STAR

Naušnice su samo dio naše Kids collection koja može biti idealna pri kupovini dara povodom rođenja djeteta, krštenja, rođendana ili sakramenta pričesti. Istražite našu kolekciju dječjeg nakita i poklonite svojim najmlađima najljepšu uspomenu iz djetinjstva. 

ISTRAŽI KIDS COLLECTION 

Zatvori

Iznimno nam je važna zaštita vaše privatnosti! Kako bismo vam osigurali korisničko iskustvo kakvo i sami priželjkujete na našoj stranici koristimo kolačiće i druge tehnologije putem kojih se obrađuju vaši osobni podaci. Voditelj obrade vaših podataka je ZAKS.

Obrada vaših osobnih podataka je nužna za funkcioniranje ove stranice,  izradu statističkih i analitičkih izvješća, ali i za prilagođavanje sadržaja vama.

Više o podacima koje obrađujemo kao i o vašim pravima pročitajte u našim Pravilima o privatnosti, a o kolačićima i drugim tehnologijama u Pravilima o korištenju kolačića.

Kolačiće u bilo kojem trenutku možete ponovno ažurirati pod ˝Uredi privole˝. Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa, njih ne možete ažurirati.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Kolačići društvenih mreža i marketinški kolačići se koriste u svrhu reklamiranja i prilagođavanja sadržaja korisniku. Koriste se i za ograničavanje oglasa. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane.  Funkcionalni kolačići nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.