Pretraživanje
Zatvori
Prijava Moj račun
0
Košarica 0 kom

Vaša košarica je prazna.

Odaberite neki od proizvoda iz našeg kataloga i dodajte u košaricu.

Dostava Besplatna
Ukupan iznos 0,00 €
Zatvori
ZAKS HERITAGE

Ponosni na svoje naslijeđe

12.05.2022.

Tradicijski nakit podsjeća nas na vrijednosti, snagu i ponos koji smo naslijedili od naših predaka. Zahvaljujući njemu, svoje naslijeđe nosimo sa sobom i na sebi. Zaks Heritage kolekcija obuhvaća hrvatski tradicijski nakit u suvremenoj verziji. Popularne konavoke, rećine ili šibenski botuni dokazuju kako tradicijski nakit uvijek zaslužuju našu pažnju.

Ono što se nekada poklanjalo u najposebnijim životnim prilikama ili je predstavljalo statusni simbol, danas možemo nositi u svakodnevnim kombinacijama, a pritom biti u doticaju s našim precima i kulturom.

Zaks Heritage kolekcija u potpunosti je izrađena u Hrvatskoj, a čini ju nakit inspiriran tradicijom, poviješću, znamenitostima te baštinom. Puno ponosa i ljubavi utkano je u ovu kolekciju te u samu Heritage kampanju, a kako bi vam približili svaki njezin dio, kroz seriju blogova prikazat ćemo vam sve na čemu smo puna srca radili.

ZAKS HERITAGE AMBLEM

Kroz dizajn Heritage amblema, željeli smo istaknuti elemente koji čine tradicijski nakit, ali i sve ono što takav nakit simbolizira.

extra imgHERITAGE AMBLEM

Tri točke unutar amblema predstavljaju početak priče, odnosno tradicije, ali i njezin nastavak. Prva bijela točka predstavlja bisere, materijal koji se često koristi pri izradi tradicijskog nakita. Jednako tako, središnja crvena točka predstavlja koralje, dok zlatna točka označava zlato. Pleteni uzorak koji okružuje Heritage logo simbolizira plet koji se često može vidjeti u tradicijskom nakitu, jednako kao i raskošne vitice koje upotpunjuju amblem.

U sljedećem blogu moći ćete saznati nešto više o snimanju same kampanje te o našoj glavnoj motivacija za nastanak iste. Do sljedećeg bloga, inspirirajte se našom Heritage kolekcijom te ne zaboravite svoje naslijeđe ponosno nositi sa sobom i na sebi.

POGLEDAJ HERITAGE KOLEKCIJU 

Zatvori

Iznimno nam je važna zaštita vaše privatnosti! Kako bismo vam osigurali korisničko iskustvo kakvo i sami priželjkujete na našoj stranici koristimo kolačiće i druge tehnologije putem kojih se obrađuju vaši osobni podaci. Voditelj obrade vaših podataka je ZAKS.

Obrada vaših osobnih podataka je nužna za funkcioniranje ove stranice,  izradu statističkih i analitičkih izvješća, ali i za prilagođavanje sadržaja vama.

Više o podacima koje obrađujemo kao i o vašim pravima pročitajte u našim Pravilima o privatnosti, a o kolačićima i drugim tehnologijama u Pravilima o korištenju kolačića.

Kolačiće u bilo kojem trenutku možete ponovno ažurirati pod ˝Uredi privole˝. Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa, njih ne možete ažurirati.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Kolačići društvenih mreža i marketinški kolačići se koriste u svrhu reklamiranja i prilagođavanja sadržaja korisniku. Koriste se i za ograničavanje oglasa. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane.  Funkcionalni kolačići nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.