Pretraživanje
Zatvori
Prijava Moj račun
0
Košarica 0 kom

Vaša košarica je prazna.

Odaberite neki od proizvoda iz našeg kataloga i dodajte u košaricu.

Dostava Besplatna
Ukupan iznos 0,00 €
Zatvori
VODIČ ZA POKLONE ZA KRIŠTENJE, PRIČEST I SVETU POTVRDU

Poklonite uspomenu u obliku zlatnog nakita - pokloni za krštenje, pričest i svetu potvrdu

20.04.2023.

Sve posebne prigode najljepše su kada se provode u krugu obitelji i naših bližnjih. Emociju takvog trenutka volimo zadržati u nakitu kojeg poklanjamo tako da doista poklanjamo jednu divnu zlatnu uspomenu. U ovom blogu savjetovat ćemo vas koji poklon je najbolje izabrati za krštenje, prvu pričest ili svetu potvrdu odnosno krizmu.

Zlatni nakit najbolji je izbor za poklon povodom posebnih prigoda kao što su krštenje, prva pričest ili krizma jer njegova vrijednost, kvaliteta i sjaj traju godinama. Takav poklon postaje uspomena koja se kasnije može poklanjati kroz naraštaje.

Nakit s najljepšim značenjem

Nakit koji poklanjamo tijekom tih prigoda u sebi nosi posebno značenje. Najčešće biramo nakit s motivom križa, anđela ili ostalih motiva koji su prigodni obzirom na priliku tijekom koje se poklanjaju.

Naušnice

Ukoliko poklanjate nakit ženskoj osobi, naušnice su prvi i najjednostavniji odabir. Osim što ne morate pripaziti na veličinu nakita, naušnice su profinjen i decentan dar. Izaberite elegantan dizajn ukrašen cirkonima ili bisernim detaljima. Naušnice alke također mogu biti dobar izbor jer su one sastavni dio svake ženske kolekcije nakita. Za prvopričesnice bismo preporučili naušnice s motivom srca, dok za one starije bismo izabrali nešto veće modele kao što su viseće naušnice ili naušnice alke ukrašene sjajnim detaljima. Za najmlađe naraštaje, dar povodom krštenja mogu biti naušnice iz naše Kids collection. Naušnice iz kolekcije prilagođene su svojom veličinom i dizajnom mališanima.

extra imgZLATNA NAUŠNICA HEART
extra imgZLATNE NAUŠNICE LOVERS

Ogrlice

Zlatne ogrlice u obliku krunice emotivan su dar koji nosi veliku vrijednost. S takvim darom sigurno nećete pogriješiti. Ukoliko biste željeli pokloniti ogrlice s drugim motivima, pogledajte ogrlice s motivom srca ili infinity simbolom. Bezvremenske ogrlice ukrašene dijamantnim privjeskom također mogu biti divan dar povodom svete potvrde.

extra imgZLATNA OGRLICA CIRCLE OF LOVE
extra imgZLATNA OGRLICA ROSARY

Privjesak

Privjesak je dar kojem možete dodati i svoju osobnu poruku. Izaberite privjesak koji se može gravirati i vaš dar će dobiti još veću emotivnu vrijednost. Osim toga, naši prijedlozi su privjesak u obliku križa, medaljon u koji se može umetnuti fotografija ili privjesak u obliku slova. Sve to dirljivi su pokloni koji će raznježiti i one najmlađe, ali i starije.

extra imgZLATNI PRIVJESAK SMOOTH LOCKET
extra imgZLATNI PRIVJESAK CROSS

Narukvice

Slično kao i ogrlice, narukvice u obliku krunice naš su prvi prijedlog za dar povodom pričesti i svetih potvrda. Ukoliko tražite dar povodom krštenja, narukvice iz Kids Collection na koje možete ugravirati ime djeteta klasičan su i tradicionalan dar kojem će se roditelji djeteta sigurno veseliti.

extra imgZLATNA NARUKVICA HEARTS
extra imgZLATNA NARUKVICA ROSARY

Zlatnici 

Svi navedeni pokloni mogu biti prvi izbor za djevojčicu. Ipak, kada tražimo dar za dječaka, teže se odlučujemo pokloniti nakit već radije biramo zlatnike. U Zaksu možete pronaći zlatnike koji su ukrašeni motivima povodom krštenja, pričesti ili svete potvrde. Također, možete pronaći i zlatnike s motivom hrvatskih gradova kao što su primjerice Split, Zagreb, Zadar... 

extra imgZLATNIK KRSTIONICA
extra imgZLATNIK SVETA POTVRDA

Što god izabrali, ono što je najbitnije jest da uživate u trenucima koje ćete provesti zajedno u svim nadolazećim prigodama. Poklonite emociju i uspomenu, poklonite Zaks!

 

KUPI ZLATNI NAKIT 

Zatvori

Iznimno nam je važna zaštita vaše privatnosti! Kako bismo vam osigurali korisničko iskustvo kakvo i sami priželjkujete na našoj stranici koristimo kolačiće i druge tehnologije putem kojih se obrađuju vaši osobni podaci. Voditelj obrade vaših podataka je ZAKS.

Obrada vaših osobnih podataka je nužna za funkcioniranje ove stranice,  izradu statističkih i analitičkih izvješća, ali i za prilagođavanje sadržaja vama.

Više o podacima koje obrađujemo kao i o vašim pravima pročitajte u našim Pravilima o privatnosti, a o kolačićima i drugim tehnologijama u Pravilima o korištenju kolačića.

Kolačiće u bilo kojem trenutku možete ponovno ažurirati pod ˝Uredi privole˝. Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa, njih ne možete ažurirati.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Kolačići društvenih mreža i marketinški kolačići se koriste u svrhu reklamiranja i prilagođavanja sadržaja korisniku. Koriste se i za ograničavanje oglasa. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane.  Funkcionalni kolačići nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.