Pretraživanje
Zatvori
Prijava Moj račun
0
Košarica 0 kom

Vaša košarica je prazna.

Odaberite neki od proizvoda iz našeg kataloga i dodajte u košaricu.

Dostava Besplatna
Ukupan iznos 0,00 € | 0,00 kn
Zatvori
VALENTINOVO U ZAKSU

Dijamantni nakit - ideja za poklon povodom Valentinova

07.02.2023.

Valentinovo je idealna prilika kada poklanjamo nakit voljenoj osobi. Kada biramo dar, moramo znati da svaki komad nakita sa sobom nosi određenu simboliku i poruku, naročito kada se poklonom želi proslaviti ljubav. U tom slučaju, često se kako bi izrazili našu emociju i želju, odlučujemo za dijamantni nakit.

Dijamanti mogu biti izraz naše ljubavi, ali i naše ozbiljnosti i namjere da s tom osobom provedemo cijeli život. Kada biramo dijamantni nakit, osim što ćemo obratiti pozornost na dizajn, moramo pripaziti i na određene elemente koji ukazuju na vrijednost i kvalitetu dijamanta. O tome smo vam pisali u Vodiču za kupnju dijamantnog nakita

Kada ste dovoljno upoznati s kategorijama 4 C i oblicima dijamanata, vrijeme je da izaberete taj komad nakita koji će istaknuti sjaj vaše bolje polovice.

Dijamantne naušnice

Naušnice su konkretan dar koji će se svidjeti osobi koja ih često voli nositi te mijenjati. Ako je ovo ujedno i prvi par dijamantnog nakita koji će osoba imati u svojoj kolekciji, razmislite o jednostavnom modelu fiksnih naušnica koje će biti idealne za svakodnevno nošenje. Sljedeći izbor mogu biti dijamantne naušnice raskošnijeg dizajna koje kombiniraju više vrsta dragog kamenja.

extra imgDIJAMANTNE NAUŠNICE DIVINE
extra imgDIJAMANTNE NAUŠNICE AQUA

Dijamantna narukvica

Zlatna narukvica s motivom koji je ukrašen dijamantima sjajan je početak za stvaranje kolekcije dijamantnog nakita. Odaberite simbol koji će se svidjeti toj osobi i odlučite se za decentnije komade koje će moći češće nositi, ali i uskladiti s ostatkom nakita. Ako ste u drugoj prilici poklonili dijamantnu ogrlicu, neka narukvica bude usklađena s njom.

extra imgDIJAMANTNA NARUKVICA HEART
extra imgDIJAMANTNA NARUKVICA KIND

Dijamantna ogrlica

Nešto što će svaka ljubiteljica nakita poželjeti i čemu će se sigurno razveseliti. Ako niste sigurni kakav bi simbol izabrali na privjesku, slično kao i s narukvicama i naušnicama, odlučite se za suptilan dizajn koji će istaknuti ljepotu dijamanta. Boja zlata na ogrlici neka bude određena time kakav nakit ta osoba inače nosi, odnosno preferira li bijelo ili žuto zlato.

extra imgDIJAMANTNA OGRLICA SPOTLIGHT
extra imgDIJAMANTNA OGRLICA AFFECTION

Dijamantni prsten

Valentinovo je romantičan datum tijekom kojih se mnogi odlučuju za zaruke. No prije kupovine zaručničkog prstena, nekoliko savjeta morate imati u vidu. Prije svega, razmislite i sjetite se svih mogućih "hintova" koje vam je vaša partnerica dala. Kakav prsten bi željela, koji oblik kamena, želi li možda određeni dragi kamen uklopljen u prsten... Ako otprilike znate što tražite, bacite se u potragu za idealnim prstenom. Prilikom kupnje, svakako će vam od pomoći biti i prodajni savjetnik/ica.

Ako želite da zaruke u potpunosti budu iznenađenje i ne znate što vaša partnerica želi, onda se odlučite za klasični elegantni model s jednim centralnim kamenom briljantnog reza. Takav prsten ultimativni je simbol zaručničkog prstena i nećete moći pogriješiti. Što se veličine prstena tiče, bilo bi idealno kada biste znali veličinu unaprijed ili barem imali primjer prstena kojeg partnerica inače nosi. U slučaju da to ne znate, prije kupnje provjerite hoće li se prsten moći smanjiti ili povećati te do kojeg broja.  

extra imgDIJAMANTni prsten luminance
extra imgDIJAMAnTNI PRSTEN RAY

Dijamantni nakit s pomakom

Ako klasični dijamantni nakit nije vaš izbor, obratite pozornost na LEi kolekciju dijamantnog nakita. Kolekcija je kreirana i osmišljena od suptilnih komada nakita koji će se svidjeti osobi koja cijeni profinjen te šarmantan dizajn. LEi kolekcija u sebi sadrži floralne motive, simbole iz faune ili šarmantne motive srca. Ovaj nakit pravi je izbor za osobu koja zna što želi te zna kako izraziti svoj stil.

extra imgDIJAMANTNI PRSTEN INFINITY
extra imgDIJAMANTNA OGRLICA COLORFUL

Dijamantni nakit uvijek je dobar izbor za dar i sigurni smo kako će uz njega, osoba kojoj poklanjate nakit osjetiti vašu emociju. Za sva potencijalna pitanja obratite se našim prodajnim savjetnicima koji će vam svojim iskustvom pomoći izabrati najljepši poklon ovog Valentinova.

ODABERI DIJAMANTNI NAKIT POVODOM VALENTINOVA 

Zatvori

Iznimno nam je važna zaštita vaše privatnosti! Kako bismo vam osigurali korisničko iskustvo kakvo i sami priželjkujete na našoj stranici koristimo kolačiće i druge tehnologije putem kojih se obrađuju vaši osobni podaci. Voditelj obrade vaših podataka je ZAKS.

Obrada vaših osobnih podataka je nužna za funkcioniranje ove stranice,  izradu statističkih i analitičkih izvješća, ali i za prilagođavanje sadržaja vama.

Više o podacima koje obrađujemo kao i o vašim pravima pročitajte u našim Pravilima o privatnosti, a o kolačićima i drugim tehnologijama u Pravilima o korištenju kolačića.

Kolačiće u bilo kojem trenutku možete ponovno ažurirati pod ˝Uredi privole˝. Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa, njih ne možete ažurirati.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Kolačići društvenih mreža i marketinški kolačići se koriste u svrhu reklamiranja i prilagođavanja sadržaja korisniku. Koriste se i za ograničavanje oglasa. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane.  Funkcionalni kolačići nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.