Pretraživanje
Zatvori
Prijava Moj račun
0
Košarica 0 kom

Vaša košarica je prazna.

Odaberite neki od proizvoda iz našeg kataloga i dodajte u košaricu.

Dostava Besplatna
Ukupan iznos 0,00 € | 0,00 kn
Zatvori
POKLONI ZAKS ZLATNI NAKIT

Pokloni trenutak za pamćenje

09.12.2022.

Ljepota Božića i svih blagdana koji nam slijede je u vremenu koji provedemo sa svojim najbližima. Kada dođe trenutak darivanja, svi se radujemo onom osmijehu koji ćemo dobiti zauzvrat kada osoba koju poklanjamo otvori naš dar. Ove blagdane poklonite svoju pažnju, nježnost i trenutak za pamćenje. Poklonite Zaks.

Ako vaše božićne liste želja još nisu kreirane i ako i sami niste sigurni što će vaše najdraže oduševiti, donosimo vam listu želja zlatnog nakita s kojim nećete pogriješiti.

extra imgZLATNI NAKIT ZAKS

Zlato u sebi nosi posebnu toplinu i često ga poklanjamo u važnim životnim trenucima. Uz zlato vežemo i stvaranje zajedničkih uspomena. Privjesci, ogrlice ili prsteni često se daruju u trenutku kada želimo obilježiti i zapamtiti trenutke koje smo zajedno stvorili.

extra imgZLATNI PRIVJESCI ZAKS
extra imgzlatni privjesak key

Naš prvi prijedlog zlatnog božićnog poklona su privjesci. Odaberite simbol koji vežete uz tu osobu i poklonite joj dar koji će ju raznježiti. Vaš privjesak uvijek će moći nositi kraj srca, a vi ste poklonili pažljiv dar.

extra imgZLATNI PRSTENI ZAKS
extra imgZLATNI PRSTEN BRAID

Zlatni prsten dar je koji nosi posebno značenje. Ako nije zaručnički prsten, onda odaberite efektni nakit koji će tu osobu ostaviti bez teksta. Obratite pozornost na to kakav nakit ta osoba inače nosi kako biste znali izabrati između prstena od bijelog i žutog zlata. Ovaj Božić nose se statement prsteni koji se često kombiniraju s ostalim prstenima na rukama.

extra imgZLATNE OGRLICE ZAKS
extra imgZLATNA OGRLICA LOVELY HEART

Zlatne ogrlice vrijedan su dar posebno kada pogodite stil osobe. Naš prijedlog je da birate klasične ogrlice kao što su one u obliku lanaca. Ako osoba kojoj poklanjate ogrlicu preferira maksimalistički nakit, neka ogrlica bude debljeg veza. Ako više voli decentne ogrlice, razmislite o tanjim ogrlicama koje se onda mogu još međusobno kombinirati i nadopunjavati.

extra imgZLATNE NAUŠNICE CHAIN SMALL

Naušnice su uvijek siguran izbor, posebno kada su od zlata. Alke mogu biti vaš prvi izbor, ali razmislite i o zlatnim naušnicama jedinstvenog dizajna koje osim što će uljepšati ovo božićno vrijeme, bit će nosive i u svim svečanim prilikama kasnije.

Što god izabrali, neka se sve vaše nježne emocije, ljubav i radost nađu u daru kojeg ćete pokloniti od srca. To je najljepša motivacija darivanja, a nju će sigurno vaši voljeni osjetiti.

POKLONI ZAKS ZLATNI NAKIT 

Zatvori

Iznimno nam je važna zaštita vaše privatnosti! Kako bismo vam osigurali korisničko iskustvo kakvo i sami priželjkujete na našoj stranici koristimo kolačiće i druge tehnologije putem kojih se obrađuju vaši osobni podaci. Voditelj obrade vaših podataka je ZAKS.

Obrada vaših osobnih podataka je nužna za funkcioniranje ove stranice,  izradu statističkih i analitičkih izvješća, ali i za prilagođavanje sadržaja vama.

Više o podacima koje obrađujemo kao i o vašim pravima pročitajte u našim Pravilima o privatnosti, a o kolačićima i drugim tehnologijama u Pravilima o korištenju kolačića.

Kolačiće u bilo kojem trenutku možete ponovno ažurirati pod ˝Uredi privole˝. Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa, njih ne možete ažurirati.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Kolačići društvenih mreža i marketinški kolačići se koriste u svrhu reklamiranja i prilagođavanja sadržaja korisniku. Koriste se i za ograničavanje oglasa. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane.  Funkcionalni kolačići nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.