Pretraživanje
Zatvori
Prijava Moj račun
0
Košarica 0 kom

Vaša košarica je prazna.

Odaberite neki od proizvoda iz našeg kataloga i dodajte u košaricu.

Dostava Besplatna
Ukupan iznos 0,00 €
Zatvori
ZAKS POKLONI

Pokloni za godišnjicu braka

06.02.2024.

U mjesecu ljubavi, mislili smo na sve ljubavne priče i zaplete - od samih početaka zaljubljivanja pa sve do dugogodišnjih brakova. Godišnjice braka uvijek su lijepa prilika za slavlje, a mi vam donosimo prijedloge poklona obzirom na godinu braka koju obilježavate.

Slaviti ljubav koja je okrunjena brakom divna je prilika i svaku godišnjicu treba proslaviti bez obzira je li ona prva ili tek jedna u nizu. Zlatni prsten ili nadogradnja zaručničkog prstena, zlatna narukvica, naušnice ili ogrlica mogu biti prijedlozi za prve godišnjice braka, a od pete godišnjice, gotovo svaki peti pir ima svoj epitet. Srećom, svaki taj pir nosi ime dragog i poludragog kamenja te plemenitih metala i baš to vam može biti inspiracija za poklon. Ipak, ne morate čekati šezdesetu godišnjicu da bi dočekali priliku da kupite dijamantni nakit. Svaka godišnjica braka posebna je prilika s kojom možete uljepšati kolekciju nakita svoje supruge ili supruga.

5. godišnjica braka - safirni pir

Moćna plava boja safira idealna je za obilježavanje vaše pete godišnjice braka, odnosno safirnog pira. Oni koji o dijamantima znaju nešto više, dobro znaju da safir ne dolazI samo u plavoj boji već i u drugim varijantama poput ružičaste boje. Prsten s dijamantima i safirima ili privjesak uvijek će biti divan podsjetnik na vaših prvih pet godina braka. Ako ste i prethodne četiri godišnjice poklonili nakit, neka poklon za petu godišnjicu braka bude nakit koji će objediniti sve poklone do sada.

extra imgDIJAMANTNI PRSTEN SA SAFIROM
extra imgDIJAMANTNI PRIVJESAK S RUŽIČASTIM SAFIROM

20. godišnjica braka - smaragdni pir

Za veliku dvadesetu godišnjicu braka odaberite smaragdni nakit. Prsten sa zelenim dragim kamenjem, naušnice ili narukvica koju krasi dominantna zelena boja ovog kamena istaknut će se u svakom izdanju.

25. godišnjica braka - srebrni pir

Srebrni nakit divan je dar za 25. godišnjicu braka. Birajte veće komade nakita poput raskošnih ogrlica ili naušnica. Za ovu godišnjicu razmislite o poklanjanju srebrnog seta nakita koji izvrsno funkcionira kao komplet, ali i kao pojedinačni statement komadi. Naš prijedlog bi bila Heritage kolekcija, odnosno naušnice i ogrlice konavoke koje se inače vežu uz brak, odnosno vjenčanje i zaruke.

extra imgPROSLAVITE GODIŠNJICU BRAKA UZ HERITAGE KOLEKCIJU
extra imgNAUŠNICE KONAVOKE KROZ POVIJEST SE VEŽU UZ ZARUKE I BRAK

30. godišnjica braka - biserni pir

Elegantni biseri uvijek su dobar izbor. Njihova bezvremenska boja i sjaj bit će savršen dar za tridesetu godišnjicu koja zaslužuje klasičan nakit koji nikada neće izaći iz mode. Razmislite o bisernim naušnicama ili prstenu s elegantnim pomakom.

extra imgZLATNE BISERNE NAUŠNICE BEZVREMENSKI SU KOMAD NAKITA
extra imgSREBRNI BISERNI PRSTEN S POMAKOM

40. godišnjica braka - rubinski pir

Crvena boja oduvijek je simbol ljubavi, a raskošnoj boji rubina rijetko tko može odoljeti. Prsten s centralnim kamenom rubinom kojeg prate bezbojni dijamanti jednostavan je, a efektan komad nakita. Ovaj prsten svidjet će se svima koji preferiraju pear cut u odnosu na briljantni cut.

extra imgDIJAMANTNI PRSTEN S RUBINOM ČIJA BOJA UVIJEK ASOCIRA NA LJUBAV

50. godišnjica braka - zlatni pir

Zlatni nakit za zlatnu pedesetu godišnjicu braka. Naš prijedlog bi bili zlatni medaljoni u koje možete umetnuti poruku ili fotografiju s vjenčanja. Ovakav nakit ćete jednog dana moći predati u nasljeđe što mu daje posebnu emotivnu vrijednost koja će sve ganuti. 

extra imgZLATNI MEDALJON UVIJEK JE EMOTIVAN DAR
extra imgNA ZLATNI MEDALJON MOŽETE UGRAVIRATI SVOJU PORUKU ILI UMETNUTI FOTOGRAFIJU U SAM MEDALJON

60. godišnjica braka - dijamantni pir

Obilježavanju šezdesete godišnjice braka pristaje samo najsjajniji nakit od svih, odnosno dijamantni. Osim dijamantnog prstena, možete izabrati ogrlicu ili naušnice. Nakon toliko godina provedenih zajedno u ljubavi, sigurno ćete znati odabrati onaj dar koji će oduševiti i raznježiti.

extra imgDIJAMANTNA OGRLICA KOJU JEDNOG DANA MOŽETE PREDATI U NASLJEĐE
 

ODABERITE POKLON ZA GODIŠNJICU BRAKA 

Zatvori

Iznimno nam je važna zaštita vaše privatnosti! Kako bismo vam osigurali korisničko iskustvo kakvo i sami priželjkujete na našoj stranici koristimo kolačiće i druge tehnologije putem kojih se obrađuju vaši osobni podaci. Voditelj obrade vaših podataka je ZAKS.

Obrada vaših osobnih podataka je nužna za funkcioniranje ove stranice,  izradu statističkih i analitičkih izvješća, ali i za prilagođavanje sadržaja vama.

Više o podacima koje obrađujemo kao i o vašim pravima pročitajte u našim Pravilima o privatnosti, a o kolačićima i drugim tehnologijama u Pravilima o korištenju kolačića.

Kolačiće u bilo kojem trenutku možete ponovno ažurirati pod ˝Uredi privole˝. Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa, njih ne možete ažurirati.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Kolačići društvenih mreža i marketinški kolačići se koriste u svrhu reklamiranja i prilagođavanja sadržaja korisniku. Koriste se i za ograničavanje oglasa. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane.  Funkcionalni kolačići nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.