Pretraživanje
Zatvori
Prijava Moj račun
0
Košarica 0 kom

Vaša košarica je prazna.

Odaberite neki od proizvoda iz našeg kataloga i dodajte u košaricu.

Dostava Besplatna
Ukupan iznos 0,00 € | 0,00 kn
Zatvori
VALENTINOVO U ZAKSU

Ovog Valentinova poklonite nakit s porukom

01.02.2023.

Ljubav je oduvijek bila vječna inspiracija i najveći pokretač svijeta. Ona ističe ono najbolje u nama i zbog nje to najbolje vidimo i u drugima. Upravo zato zaslužuje da joj posvetimo cijeli mjesec u godini, ali i da u njoj uživamo svakim danom.

Iako ljubav ne možemo mjeriti u darovima, njezinu toplinu i snagu ponekad želimo obilježavati sitnicama uz koje potom vežemo i uspomene. Tom prilikom često biramo zlatni nakit jer osim što traje, on će nas zauvijek podsjećati na proživljenu emociju. Kao nepogrešiv poklon ovog Valentinova izdvojili smo decentan zlatni nakit koji je ukrašen vječnim motivom srca, a pritom šalje jedne od najljepših ljubavnih poruka.

Naušnice 

Neodoljive baš kao i ljubav, naušnice u obliku srca raznježit će svakog tko otvori tu malenu kutijicu. Od nekih klasika jednostavno nikada ne treba odustati, a elegantne zlatne naušnice, svakako odgovaraju toj kategoriji. Neka naušnice koje izaberete govore "uvijek ćemo imati ovaj trenutak".

extra imgZLATNE NAUŠNICE HEART
extra imgZLATNE NAUŠNICE SPRING LOVE

Privjesak

Ako ste prethodno poklonili ogrlicu ili lančić, neka vaš sljedeći dar bude nastavak tog poklona u obliku privjeska. Privjesak s motivom srca koji je ukrašen simbolom beskonačnosti šalje poruku "želim se uvijek buditi kraj tebe". 

extra imgPOKLONI ZAKS
extra imgZLATNI PRIVJESAK SPARKLING HEART

Narukvica

Profinjena zlatna narukvica poklon je kojem će se mnogi razveseliti. Osim što će umjesto vas reći "mislim na tebe", zlatna narukvica siguran je dar koji će se moći nadopunjavati kroz sljedeće prilike.

extra imgZLATNI NAKIT KAO IDEALAN DAR OVOG VALENTINOVA
extra imgZLATNA NARUKVICA HEART

Kakav god dar izabrali, važno je da ga birate sa srcem jer će se to najviše prepoznati i cijeniti. Razmislite što vaša voljena osoba voli i obratite pozornost na ono što inače nosi. Na taj način gotovo sigurno nećete pogriješiti, a stvorit ćete uspomenu koja će trajati godinama.

ODABERI ZAKS NAKIT ZA VALENTINOVO 

Zatvori

Iznimno nam je važna zaštita vaše privatnosti! Kako bismo vam osigurali korisničko iskustvo kakvo i sami priželjkujete na našoj stranici koristimo kolačiće i druge tehnologije putem kojih se obrađuju vaši osobni podaci. Voditelj obrade vaših podataka je ZAKS.

Obrada vaših osobnih podataka je nužna za funkcioniranje ove stranice,  izradu statističkih i analitičkih izvješća, ali i za prilagođavanje sadržaja vama.

Više o podacima koje obrađujemo kao i o vašim pravima pročitajte u našim Pravilima o privatnosti, a o kolačićima i drugim tehnologijama u Pravilima o korištenju kolačića.

Kolačiće u bilo kojem trenutku možete ponovno ažurirati pod ˝Uredi privole˝. Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa, njih ne možete ažurirati.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Kolačići društvenih mreža i marketinški kolačići se koriste u svrhu reklamiranja i prilagođavanja sadržaja korisniku. Koriste se i za ograničavanje oglasa. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane.  Funkcionalni kolačići nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.