Pretraživanje
Zatvori
Prijava Moj račun
0
Košarica 0 kom

Vaša košarica je prazna.

Odaberite neki od proizvoda iz našeg kataloga i dodajte u košaricu.

Dostava Besplatna
Ukupan iznos 0,00 €
Zatvori
ZAKS KARIJERA

Ostvarite svoju karijeru u Zaksu

27.04.2023.

Uz naš nakit vi proživljavate važne životne trenutke, od rođenja, do diplome te vjenčanja. Naše modne detalje rado birate, a u našu poslovnicu često se vraćate gdje vas uvijek dočeka nasmijano lice naših prodajnih savjetnik/ica.

Upravo zahvaljujući njima, mi postižemo sve što vi zamislite, oni su ti koji vas prve dočekuju te ispraćaju osmijehom. Što je sve potrebno kako bi postali dio našeg tima i koje kompetencije su potrebne kako biste ostvarili svoju karijeru u Zaksu približit ćemo vam kroz ovaj blog post.

Kupcu se treba potpuno posvetiti

Ovaj posao obuhvaća rad s ljudima gdje trebate znati prepoznati i razumjeti njihove želje. Ako volite rad s ljudima, to će vam doći sasvim prirodno, svaki kupac je poseban i svakom se treba u potpunosti posvetiti. To najbolje znaju naši prodajni savjetnici/ce koji niz godina sudjeluju u odabiru zaručničkog prstena, poklona za diplomu ili vjenčanog prstenja.

Kada radite s ljudima, potrebno je i „imati oko“ za detalje, odnosno osjetiti što će vašim kupcima najbolje pristajati. Također, u ovom poslu, naši prodajni savjetnici/ce osluškuju i prate modne trendove koje će znati preporučiti i kupcima te omogućiti im da i oni prepoznaju što je novo u svijetu nakita. 

Timski rad

Zahvaljujući timskom radu, moguće je ostvariti najveće rezultate, biti uspješan, ali i ostvariti dodatne bonuse i benefite. S time su dobro upoznati svi naši djelatnici koji upravo zbog timskog rada obavljaju svoje zadatke u pozitivnoj radnoj atmosferi koja ih motivira.

Kako je jedna naša prodajna savjetnica istaknula, nakit je važan dio života žena, ali i muškaraca. Njegova ljepota nas privlači, a uspomene koje vežemo uz nakit nas pokreću u životu. Većina djelatnika/ca kada smo ih pitali koji im je najljepši dio njihovog posla, istaknuli su da je to rad s lijepim predmetima, te da imaju priliku uživati u takvom okruženju.

Ako vas je naš blog zainteresirao te želite ostvariti svoju karijeru u Zaksu, pogledajte našu kategoriju Karijera i saznajte za sve aktualne otvorene natječaje. Postanite dio Zaks tima i njegujte s nama ljubav prema nakitu, tradiciji i modi!

ZAPOČNI KARIJERU U ZAKSU 

Zatvori

Iznimno nam je važna zaštita vaše privatnosti! Kako bismo vam osigurali korisničko iskustvo kakvo i sami priželjkujete na našoj stranici koristimo kolačiće i druge tehnologije putem kojih se obrađuju vaši osobni podaci. Voditelj obrade vaših podataka je ZAKS.

Obrada vaših osobnih podataka je nužna za funkcioniranje ove stranice,  izradu statističkih i analitičkih izvješća, ali i za prilagođavanje sadržaja vama.

Više o podacima koje obrađujemo kao i o vašim pravima pročitajte u našim Pravilima o privatnosti, a o kolačićima i drugim tehnologijama u Pravilima o korištenju kolačića.

Kolačiće u bilo kojem trenutku možete ponovno ažurirati pod ˝Uredi privole˝. Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa, njih ne možete ažurirati.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Kolačići društvenih mreža i marketinški kolačići se koriste u svrhu reklamiranja i prilagođavanja sadržaja korisniku. Koriste se i za ograničavanje oglasa. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane.  Funkcionalni kolačići nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.