Pretraživanje
Zatvori
Prijava Moj račun
0
Košarica 0 kom

Vaša košarica je prazna.

Odaberite neki od proizvoda iz našeg kataloga i dodajte u košaricu.

Dostava Besplatna
Ukupan iznos 0,00 €
Zatvori
VODIČ ZA VJENČANO PRSTENJE

Odaberite vjenčano prstenje prema stilu vjenčanja

04.06.2024.

U organizaciji vašeg vjenčanja prepoznat će se vaš stil i vaša ljubavna priča, a poseban detalj kroz koji možete ostaviti svoj potpis je vjenčano prstenje. Kako odabrati vjenčano prstenje obzirom na svoj stil i stil samog vjenčanja, otkrit ćemo vam u ovom vodiču.

Klasično i elegantno vjenčanje

Siguran odabir za klasičare među vama je jednostavno vjenčano prstenje od žutog ili bijelog zlata s unutarnjom gravurom. Takvo prstenje s razlogom je klasik, a ukoliko volite detalj sjaja, ukrasite ga dijamantom ili cirkonom po izboru. Muški vjenčani prsten ostavite čistog i jednostavnog dizajna.

extra imgIZABERITE VJENČANO PRTENJE PREMA DIZAJNU ZARUČNIČKOG PRSTENA
extra imgVJENČANO PRSTENJE OD ŽUTOG ZLATA

Romantično boho vjenčanje

Uz takav stil vjenčanja pristaje matirano prstenje ili bicolor varijanta. Matirano vjenčano prstenje možete pronaći u nekoliko varijanti dok će bicolor prstenje odabrati oni koji vole kombinirati više različitih boja zlata. Oboje sjajno pristaje uz manja ležerna vjenčanja.

extra imgDVOBOJNO VJENČANO PRSTENJE SA SJAJNIM DETALJEM IDEALAN JE ZA ONE KOJI VOLE ELEGANCIJU S POMAKOM
extra imgVJENČANO PRSTENJE OD ŽUTOG ZLATA S DECENTNIM SJAJEM ODUŠEVIT ĆE VJEČNE ROMANTIČARE

Vjenčanje koje priča vašu ljubavnu priču

Biti autentičan želja je gotovo svih mladenaca. Osim što ćete to pokazati kroz lokaciju vjenčanja, glazbu i dekoracije, odabir vjenčanog prstenja bitan je dodatak vašoj priči. Svoje vjenčano prstenje možete sami dizajnirati, ali možete odabrati i posebnu kombinaciju prstenja za nju i njega. Za nju je čest odabir prsten koji je ukrašen sjajnim detaljima, a popularan model je i takozvana ruska vera koja predstavlja spoj dvaju prstena i posebno efektno izgleda u bicolor kombinaciji.

extra imgRUSKA VERA POSEBAN JE MODEL VJENČANOG PRSTENA JER OBJEDINJUJE VIŠE BOJA ZLATA

Birati vjenčano prstenje jedan je od najljepših trenutaka. Taj prsten predstavlja vašu ljubav i zavjet koji ćete si dati. Pogledajte našu ponudu vjenčanog prstenja u Zaks poslovnicama i odaberite svoj najvažniji prsten u životu.

Zatvori

Iznimno nam je važna zaštita vaše privatnosti! Kako bismo vam osigurali korisničko iskustvo kakvo i sami priželjkujete na našoj stranici koristimo kolačiće i druge tehnologije putem kojih se obrađuju vaši osobni podaci. Voditelj obrade vaših podataka je ZAKS.

Obrada vaših osobnih podataka je nužna za funkcioniranje ove stranice,  izradu statističkih i analitičkih izvješća, ali i za prilagođavanje sadržaja vama.

Više o podacima koje obrađujemo kao i o vašim pravima pročitajte u našim Pravilima o privatnosti, a o kolačićima i drugim tehnologijama u Pravilima o korištenju kolačića.

Kolačiće u bilo kojem trenutku možete ponovno ažurirati pod ˝Uredi privole˝. Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa, njih ne možete ažurirati.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Kolačići društvenih mreža i marketinški kolačići se koriste u svrhu reklamiranja i prilagođavanja sadržaja korisniku. Koriste se i za ograničavanje oglasa. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane.  Funkcionalni kolačići nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.