Pretraživanje
Zatvori
Prijava Moj račun
0
Košarica 0 kom

Vaša košarica je prazna.

Odaberite neki od proizvoda iz našeg kataloga i dodajte u košaricu.

Dostava Besplatna
Ukupan iznos 0,00 €
Zatvori
LEI KOLEKCIJA

Nova kolekcija dijamantnog nakita - LEI

28.07.2022.

LEI nakit stvoren je za sve one koji ponekad žele ispričati svoju priču, ponekad ju žele zadržati, ali uvijek ju žele imati kraj sebe. Uz LEI kroz jednostavan i suptilan nakit možeš pokazati da si dosljedna sebi.

Dijamante smo navikli vidjeti u klasičnom dizajnu koji se uglavnom veže uz zaručničko prstenje ili ostale slične prigode. LEI nakit nije takav, on kroz jednostavan i suptilan dizajn dočarava prirodnu ljepotu nenametljivosti i profinjenosti. 

LEI nakit je dio tebe, on je tvoj posljednji touch koji zapravo najviše govori o tebi samoj.

a touch of you
LEi slogan
extra imglei nakit prilagođava se tvojem raspoloženju i outifitu u svakoj prilici
extra imgdijamantni prsten lei

Samo najvrijedniji prirodni materijali kao što su zlato, dijamanti, drago i poludrago kamenje utkani su u LEI nakit. Obzirom na proces nastajanja tih materijala te preciznost koja je potrebna kako bi nastao takav nakit, LEI nas uči kako se najveća ljepota krije u strpljivosti, ali i jednostavnosti.

extra imglei ljepota krije su nježnim decentnim oblicima

Boje rubina, safira, dijamanata, kao i poseban sjaj sedefa i bisera inspiriraju nas da svoj nakit biramo s velikom pažnjom kako bismo bili sigurni da njime pokazujemo sve ono što želimo reći o samima sebi. Jer kao što se i simbol LEI nakita, cvijet, a i materijali od kojih je on satkan razvijaju postepeno uz puno pažnje i ustrajnosti, tako se i naša osobnost razvija uz sve ono što postižemo u životu. Kao podsjetnik na sve te uspjehe, ali sva iskustva koja su nas dovela do trenutnog ostvarenja, mi biramo LEI nakit koji se u svojem izgledu ne nameće, ali njegova ljepota itekako je primjetna.

Inspirirajte se LEI nakitom na našem web shopu te u odabranim Zaks poslovnicama i pronađite dijamantni nakit koji će biti vaš posljednji touch vašem stylingu - a touch of you.

extra imglei nakit se ne nameće, a u svojoj ljepoti on ne prolazi nezamijećeno
extra imglei zlatna ogrlica

ISTRAŽI LEI KOLEKCIJU 

Zatvori

Iznimno nam je važna zaštita vaše privatnosti! Kako bismo vam osigurali korisničko iskustvo kakvo i sami priželjkujete na našoj stranici koristimo kolačiće i druge tehnologije putem kojih se obrađuju vaši osobni podaci. Voditelj obrade vaših podataka je ZAKS.

Obrada vaših osobnih podataka je nužna za funkcioniranje ove stranice,  izradu statističkih i analitičkih izvješća, ali i za prilagođavanje sadržaja vama.

Više o podacima koje obrađujemo kao i o vašim pravima pročitajte u našim Pravilima o privatnosti, a o kolačićima i drugim tehnologijama u Pravilima o korištenju kolačića.

Kolačiće u bilo kojem trenutku možete ponovno ažurirati pod ˝Uredi privole˝. Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa, njih ne možete ažurirati.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Kolačići društvenih mreža i marketinški kolačići se koriste u svrhu reklamiranja i prilagođavanja sadržaja korisniku. Koriste se i za ograničavanje oglasa. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane.  Funkcionalni kolačići nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.