Pretraživanje
Zatvori
Prijava Moj račun
0
Košarica 0 kom

Vaša košarica je prazna.

Odaberite neki od proizvoda iz našeg kataloga i dodajte u košaricu.

Dostava Besplatna
Ukupan iznos 0,00 €
Zatvori
ZAKS HERITAGE

Kada tradicija postane trend

07.06.2022.

Tradicijski nakit danas rado nose svi; i mlađe i starije generacije. Zbog njegovog izuzetnog dizajna i priče koju nosi u sebi, volimo ga nositi u posebnim i svečanim trenucima, ali i onim svakodnevnima.

U prijašnjem blogu Vječan nakit za najvažnije trenutke predložili smo vam nakit iz Heritage kolekcije koji savršeno pristaje prilici kao što je vjenčanje. Sada ćemo vam preporučiti tradicijski nakit koji je idealan za ostale svečane prilike i elegantne haljine, ali i za svakodnevne outfite kada želite ostaviti dobar dojam.

Svečane prilike

Naušnice Dalmatinska čipka

Prvi prijedlog za posebne prigode su naušnice Dalmatinska čipka. Svojim raskošnim dizajnom i bisernim detaljima, ove naušnice upotpunit će jednobojan styling. Dostupne su u zlatnoj, srebrnoj i pozlaćenoj varijanti, a uz njih će idealno pristajati i ogrlica inspirirana istim dizajnom.

extra imgSREBRNE NAUŠNICE DALMATINSKA ČIPKA
extra imgSREBRNA OGRLICA DALMATINSKA ČIPKA

Naušnice dalmatinke

Naušnice Dalmatinke u potpunosti su drugačije od prethodnih naušnica. Uz ove naušnice odgovarat će voluminozna haljina koja će moći parirati dizajnu naušnica. Ukrašene detaljima s katedrale Sv. Jakova, dalmatinke djeluju izrazito bogato. Također su dostupne u srebrnoj i pozlaćenoj verziji, a uz njih vam gotovo niti jedan detalj više nije potreban.

extra imgSREBRNE NAUŠNICE DALMATINKE
extra imgSREBRNE NAUŠNICE ŠIBENSKE ROZETE

Naušnice Rozete

Otmjene naušnice Rozete idealno će pristajati podignutoj frizuri i jednostavnoj haljini. Zašto jednostavnoj? Zato što njihov impozantan dizajn ne smije biti skriven već se treba isticati punim sjajem. Kao i prethodne, i ove naušnice su inspirirane detaljima s katedrale Sv. Jakova, konkretno rozetom s pročelja, a dostupne su u srebrnoj i varijanti i pozlati.

Svakodnevni outfiti efektnog dojma

Botuni u svim varijantama i izvedbama, ali i oblicima! O čemu pričamo? O nakitu koji izaberete kada vam treba detalj za poseban dojam. Bez obzira birate li decentnije varijante naušnica ili manje privjeske u obliku botuna, oni su toliko prilagodljivi i efektni da nećete moći pogriješiti. Naš prvi prijedlog bi bile naušnice u obliku botuna, ali u modernijoj trendi varijanti uz koje ćete uskladiti čvrstu narukicu s većim detaljima botuna. Drugi prijedlog bi bile viseće naušnice botuni uz koje pristaje ogrlica s većim privjeskom botuna. Takvu kombinaciju možete upotpuniti i laganom narukvicom s manjim privjeskom.

extra imgNAKIT ŠIBENSKI BOTUNI

ODABERI TRADICIJSKI NAKIT 

Zatvori

Iznimno nam je važna zaštita vaše privatnosti! Kako bismo vam osigurali korisničko iskustvo kakvo i sami priželjkujete na našoj stranici koristimo kolačiće i druge tehnologije putem kojih se obrađuju vaši osobni podaci. Voditelj obrade vaših podataka je ZAKS.

Obrada vaših osobnih podataka je nužna za funkcioniranje ove stranice,  izradu statističkih i analitičkih izvješća, ali i za prilagođavanje sadržaja vama.

Više o podacima koje obrađujemo kao i o vašim pravima pročitajte u našim Pravilima o privatnosti, a o kolačićima i drugim tehnologijama u Pravilima o korištenju kolačića.

Kolačiće u bilo kojem trenutku možete ponovno ažurirati pod ˝Uredi privole˝. Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa, njih ne možete ažurirati.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Kolačići društvenih mreža i marketinški kolačići se koriste u svrhu reklamiranja i prilagođavanja sadržaja korisniku. Koriste se i za ograničavanje oglasa. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane.  Funkcionalni kolačići nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.