Pretraživanje
Zatvori
Prijava Moj račun
0
Košarica 0 kom

Vaša košarica je prazna.

Odaberite neki od proizvoda iz našeg kataloga i dodajte u košaricu.

Dostava Besplatna
Ukupan iznos 0,00 €
Zatvori
SAVJETI KORANE GVOZDIĆ

Nakit koji uvijek rado biram

22.07.2022.

Vjerujem da ne postoji žena koja nikada u životu nije stavila komad nakita na sebe. Od malih nogu posežemo za nekim ukrasnim predmetom kojim ćemo, u tom trenutku, odaslati neku poruku, pokazati svoje raspoloženje ili će nam taj predmet imati posebno značenje za koje ćemo samo mi znati.

Konac, plastične perlice, drvene pločice, kožnate špagice, sve one bila su uvertira u moj svijet ukrašavanja nakitom. Moglo bi se reći kako sam do prije nekoliko godina birala nakit samo za posebne prigode, dok sam on a daily basis imala samo jednu meni posebno dragu naušnicu od bijelog zlata koju ne skidam već 20 godina, zatim zaručnički prsten koji se smjestio na prstu prije par godina te sat na ruci.

extra imgKORANA GVOZFIĆ NOSI ZAKS OGRLICU DELICATE FLOWER

Svašta čovjek kroz život promijeni pa i stav prema nakitu

Danas ćete me vidjet “okićenu” neovisno o doba dana ili prigodi. Meni koja sam većinom birala nakit srebrnog sjaja, posljednjih godina u život se uvukao nakit s pozlatom i potpuno prevladao.

Osim samog odrastanja po pitanju nakita, veliku ulogu kod mene je odigrala mogućnost kupovine nakita putem online stranica. Moja generacija žena ipak je za kvalitetniji nakit nekada trebala zakoračiti u svoju omiljenu zlatarnu ili dućan. Danas putem webshopova lako možete izabrati nakit koji osim što je detaljno fotografiran, također imate mogućnost vidjeti ga na modelu te tako dobiti odgovor na ono pitanje koje se uvijek mota po glavi - “Ma tko zna kako stoji na tijelu?”. Složit ćete se da danas možda nemamo toliko vremena obilaziti sve dućane u potrazi za idealnim nakitom za sebe, zato su za mene online shopovi najbolji asistenti kada nemate vremena i kada je zavladala nedoumica oko izbora nakita.

extra imgPOZLAĆENA SREBRNA OGRLICA DELICATE FLOWER
extra imgPOZLAĆENE SREBRNE NAUŠNICE BLOOM IZVRSNO ĆE PRISTAJATI UZ DELICATE FLOWER OGRLICU

Sada slobodno mogu zaključiti kako nikada nisam bila toliko otvorena prema eksperimentiranju s nakitom kao danas. Nedavno sam imala bliski susret s ni manje ni više nego – cirkonima. Za njih sam zaista mislila kako je mala šansa da se ikada nađu na mom vratu van svečanih prilika ili gala večera. Prva asocijacija za cirkone bila mi je “večer”, tj vjerovala sam da nisu predodređeni za svakodnevno nošenje. Moja greška!

Svog prvog favorita pronašla sam u raskošnoj kolekciji Reflections – a to je ogrlica Delicate Flower, mali cvijet u kombinaciji pozlate i cirkona.

Ogrlica odlično ide na sve odjevne kombinacije, zahvalna je za sve tipove i stilove frizura. Posebno mi se sviđa kad ju sunce obasja, a na dekolteu se pojavi neodoljiva refleksija koji se posebno ističe na ljetnoj preplanuloj koži. Pri odabiru ove ogrlice također sam se vodila idejom da mi odgovara uz nakit koji već posjedujem. Stil nizanja nakita oko vrata, zglobova ili prstiju već je neko vrijeme u punom zamahu.

Zatvori

Iznimno nam je važna zaštita vaše privatnosti! Kako bismo vam osigurali korisničko iskustvo kakvo i sami priželjkujete na našoj stranici koristimo kolačiće i druge tehnologije putem kojih se obrađuju vaši osobni podaci. Voditelj obrade vaših podataka je ZAKS.

Obrada vaših osobnih podataka je nužna za funkcioniranje ove stranice,  izradu statističkih i analitičkih izvješća, ali i za prilagođavanje sadržaja vama.

Više o podacima koje obrađujemo kao i o vašim pravima pročitajte u našim Pravilima o privatnosti, a o kolačićima i drugim tehnologijama u Pravilima o korištenju kolačića.

Kolačiće u bilo kojem trenutku možete ponovno ažurirati pod ˝Uredi privole˝. Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa, njih ne možete ažurirati.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Kolačići društvenih mreža i marketinški kolačići se koriste u svrhu reklamiranja i prilagođavanja sadržaja korisniku. Koriste se i za ograničavanje oglasa. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane.  Funkcionalni kolačići nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.