Pretraživanje
Zatvori
Prijava Moj račun
0
Košarica 0 kom

Vaša košarica je prazna.

Odaberite neki od proizvoda iz našeg kataloga i dodajte u košaricu.

Dostava Besplatna
Ukupan iznos 0,00 €
Zatvori
VODIČ ZA ZARUČNIČKO PRSTENJE

Najljepše zaručničko prstenje s dijamantima

03.06.2024.

S nakitom često želimo ispričati priču i pokazati emociju. Najbolji primjer takve vrste nakita je zaručničko i vjenčano prstenje. Osim što taj nakit nosimo kroz cijeli život, on je stalni podsjetnik na ljubav koju dijelimo s nama najdražom osobom na svijetu.

Vječni izbor za zaručničko i vjenčano prstenje je bijelo, žuto ili crveno zlato, jer osim što je vrijedno, ono je i kvalitetno pa će njegov izgled odolijevati svakodnevnom nošenju. Uz zlato, prisutni su i dijamanti koji svojom simbolikom najčvršćeg prirodnog materijala predstavljaju vašu jedinstvenu i snažnu ljubav. Već smo za vas pripremili vodič o kupnji zaručničkog prstenja te vodič o dijamantnom nakitu, a ovaj put predstavit ćemo vam najljepše zaručničko dijamantno prstenje.

Klasičan zaručnički prsten

Iako povijest zaručničkog prstenja nije zapravo toliko duga, kada netko spomene zaručnički prsten, prva asocijacija je prsten od bijelog ili žutog zlata s centralnim dijamantom briljantnog reza na vrhu. I s takvim zaručničkim prstenom baš nikada ne možete pogriješiti. Takav model s razlogom je klasik, a samo finese će odlučiti što je idealno za vašu zaručnicu.

extra imgKLASIČNI DIJAMANTNI ZARUČNIČKI PRSTEN OD ŽUTOG ZLATA
extra imgZARUČNIČKI PRSTEN OD BIJELOG ZLATA

Zaručnički prsten s više dijamanata

Osim što su dijamantni vječni, njihovom sjaju teško je odoljeti. Za svoju zaručnicu možete odabrati i prsten koji ima više dijamanata duž samog prstena ili oko centralnog kamena. Takvi raskošni modeli ostavljaju i elegantni vintage dojam. Zaručnički prsten optočen dijamantima, divno će izgledati u kombinaciji s vjenčanim prstenom. U Zaksu zaručnički prsten optočen dijamantima možete pronaći pod imenom Eternity.

extra imgETERNITY ZARUČNIČKI PRSTEN
extra imgZARUČNIČKI PRSTEN VINTAGE STILA

Zaručnički prsten s modernim dizajnom

Ako tražite prsten koji će se isticati naspram drugih i koji će u svojem dizajnu imati neočekivani element, pogledajte prstenje zaobljenih linija koje se spajaju uz centralni kamen. Neočekivani dodatak vašem zaručničkom prstenu može biti i drago kamenje u boji poput smaragda, safira ili rubina. Takav prsten oduševit će ljubiteljice boja u nakitu, a svaka boja ima i svoje značenje što će dodati poseban detalj vašem izboru zaručničkog prstena.

extra imgDIJAMANTNI ZARUČNIČKI PRSTEN POSEBNOG DIZAJNA
extra imgZARUČNIČKI PRSTEN SA SAFIROM

Romantični zaručnički prsten

Iako svo zaručničko prstenje možemo smatrati romantičnim, prstenje s floralnim motivima ili motivima srca briljantan su izbor za sve nježne romantičarke i sanjarke. U Zaksu možete pronaći i takve modele koje sigurno nikog neće ostaviti ravnodušnim.

extra imgZARUČNIČKI PRSTEN S MOTIVOM SRCA
extra imgZARUČNIČKI PRSTEN S MOTIVOM CVIJETA

Ekskluzivno zaručničko prstenje

Ovakav prsten podrazumijeva dijamante velike karataže zbog čega ga smatramo ekskluzivnim zaručničkim prstenom. Centralni kamen na ovakvom zaručničkom prstenu može biti i više od 2.5 karata zbog čega je njegov sjaj impozantan. Ekskluzivno zaručničko prstenje možete pronaći u određenim Zaks poslovnicama ili nam se javite na [email protected].

extra imgZARUČNIČKI PRSTEN s DIJAMANTOM 2,5 KARATA
extra imgekskluzivan zaručnički prsten od žutog zlata

Odaberite Zaks zaručničko vjenčano prstenje na našem webshopu ili u poslovnicama. Oduševite najljepšim zaručničkim prstenom i proslavite ljubav uz najljepše "Da".

ODABERI ZARUČNIČKI PRSTEN 

Zatvori

Iznimno nam je važna zaštita vaše privatnosti! Kako bismo vam osigurali korisničko iskustvo kakvo i sami priželjkujete na našoj stranici koristimo kolačiće i druge tehnologije putem kojih se obrađuju vaši osobni podaci. Voditelj obrade vaših podataka je ZAKS.

Obrada vaših osobnih podataka je nužna za funkcioniranje ove stranice,  izradu statističkih i analitičkih izvješća, ali i za prilagođavanje sadržaja vama.

Više o podacima koje obrađujemo kao i o vašim pravima pročitajte u našim Pravilima o privatnosti, a o kolačićima i drugim tehnologijama u Pravilima o korištenju kolačića.

Kolačiće u bilo kojem trenutku možete ponovno ažurirati pod ˝Uredi privole˝. Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa, njih ne možete ažurirati.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Kolačići društvenih mreža i marketinški kolačići se koriste u svrhu reklamiranja i prilagođavanja sadržaja korisniku. Koriste se i za ograničavanje oglasa. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane.  Funkcionalni kolačići nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.