Pretraživanje
Zatvori
Prijava Moj račun
0
Košarica 0 kom

Vaša košarica je prazna.

Odaberite neki od proizvoda iz našeg kataloga i dodajte u košaricu.

Dostava Besplatna
Ukupan iznos 0,00 €
Zatvori
MAJČIN DAN LISTA ŽELJA

Kako izabrati najbolji poklon za Majčin dan?

majcin-dan-pokloni
09.05.2023.

Uvijek kada tražimo poklon za mamu pitamo se kako odabrati pravi dar za osobu koja nas je prva naučila svemu što znamo? 

Sve što imamo dugujemo našim majkama i zato im se s pravim darom želimo zahvaliti od srca. U ovom blogu predstavit ćemo vam listu želja i savjete kako izabrati najbolji poklon za Majčin dan!

Ove godine Majčin dan slavimo 14. svibnja i želimo vas podsjetiti da je sada pravi trenutak zahvaliti se majci na svemu što je učinila za vas. Prve suze, prve ljubavi, neprospavane noći i svi vaši uspjesi, sve to su naše mame prošle s nama. Zapravo su to samo neke od „sitnica“ koje svakodnevno čine za nas, dok mi ponekad zaboravimo zastati i reći „Hvala mama“.

Kako biste bili sigurni da ste izabrali ono najbolje za nju, jer ništa manje ni ne zaslužuje, izdvojili smo za vas listu želja za Majčin dan uz koju ćemo vam otkriti i savjete kako sigurno odabrati najbolji poklon za vašu mamu. Garantiramo da ćete ju raznježiti, baš onako kako je i ona vas svojom ljubavlju.

Zašto je dijamantni nakit dobar poklon za Majčin dan?

Najposebniji dragi kamen za vašu najposebniju osobu u životu. Dijamanti su divan dar u svim prilikama, a sigurni smo kako će ona biti oduševljena. Naš prijedlog su dijamantne naušnice koje se mogu svakodnevno nositi ili privjesak u obliku početnog slova njezinog imena. 

extra imgDIJAMANTNE NAUŠNICE SOFT 
extra imgDIJAMANTNI PRIVJESAK LETTER A 

Koji zlatni nakit izabrati?

Znamo da ste vi njihova najveća zlata, no možete ju na to podsjetiti jednim sjajnim zlatnim darom. Najbolje bi bilo izabrati ogrlicu s emotivnim privjeskom koju sigurno nikada neće skidati. Zlato nikada ne gubi sjaj, baš kao i njezina bezuvjetna ljubav.

extra imgZLATNA OGRLICA PLAY
extra imgZLATNA OGRLICA MOTHER'S LOVE

Može li srebrni nakit biti dobar poklon? 

Uz srebrni nakit možete se zahvaliti za sve one trenutke kada vas je mama stavila na prvo mjesto i odaberite nakit koji ona možda ne bi izabrala jer ima "bitnijih stvari od toga". Poklonite joj efektni sjajni prsten ili moderne biserne naušnice i pokažite joj da takve kao ona zaslužuju samo originalan dar. 

extra imgSREBRNI PRSTEN TANGLED
extra imgSREBRNE NAUŠNICE FLOWER PEARL

Vaša ljubav osjetit će se u svakom daru koji izaberete, baš kao što i mi osjećamo majčinu ljubav u svakom našem životnom trenutku. Vjerujemo kako ćete uz naše savjete pronaći najbolji poklon Majčin dan uz koji ćete izreći "Volim te mama i hvala ti, ti si sve!".

Zatvori

Iznimno nam je važna zaštita vaše privatnosti! Kako bismo vam osigurali korisničko iskustvo kakvo i sami priželjkujete na našoj stranici koristimo kolačiće i druge tehnologije putem kojih se obrađuju vaši osobni podaci. Voditelj obrade vaših podataka je ZAKS.

Obrada vaših osobnih podataka je nužna za funkcioniranje ove stranice,  izradu statističkih i analitičkih izvješća, ali i za prilagođavanje sadržaja vama.

Više o podacima koje obrađujemo kao i o vašim pravima pročitajte u našim Pravilima o privatnosti, a o kolačićima i drugim tehnologijama u Pravilima o korištenju kolačića.

Kolačiće u bilo kojem trenutku možete ponovno ažurirati pod ˝Uredi privole˝. Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa, njih ne možete ažurirati.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Kolačići društvenih mreža i marketinški kolačići se koriste u svrhu reklamiranja i prilagođavanja sadržaja korisniku. Koriste se i za ograničavanje oglasa. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane.  Funkcionalni kolačići nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.