Pretraživanje
Zatvori
Prijava Moj račun
0
Košarica 0 kom

Vaša košarica je prazna.

Odaberite neki od proizvoda iz našeg kataloga i dodajte u košaricu.

Dostava Besplatna
Ukupan iznos 0,00 €
Zatvori
KAKO STVARAMO NAKIT KOJI VAS ODUŠEVLJAVA

Kako nastaje Zaks nakit

13.12.2021.

U središtu Zagreba smještena je radiona u kojoj se proizvode jedni od najljepših primjeraka Zaks nakita. Svaki od tih komada nakita proizveli su majstori i majstorice zlatari s velikom pažnjom i ljubavlju te upravo zbog toga vaš nakit izgleda posebno lijepo kada ga nosite.

U izradi nakita isprepliću se tradicionalne ručne tehnike te suvremene tehnologije i metode izrade. Neke od tih tradicionalnih vještina prenose se godinama  obiteljskom tradicijom te se posebna pozornost posvećuje izradi našeg tradicionalnog hrvatskog nakita, odnosno Zaksovoj kolekciji tradicijskog nakita.

extra imgKAKO NASTAJE ZAKS NAKIT
extra imgNAŠI MAJSTORI ZLATARI POSVEĆUJU POSEBNU PAŽNJU SVAKOM DETALJU

Tijekom proizvodnje nakita, gotovo svaki komad prolazi kroz složen proces izrade, točnije kroz barem devet tehničkih operacija. Kako bi svaki od tih segmenata izrade prošao efikasno i precizno, naši majstori nadgledaju svaku od tih operacija i provjeravaju elemente nastanka kako bi konačan proizvod ispunjavao sve naše kriterije izgleda i kvalitete. Nakon što nastane prototip nakita, prema njemu se izrađujuju voštani modeli, a lijevanje i gipsanje dovode do finalnih procesa kao što su poliranje, pranje, galvanska obrada i u konačnici kotrola kvalitete.

Kako nastaje Zaks nakit pogledajte u videu:

Ipak, proces izrade nakita za nas je gotov tek kada vi odaberete naš primjerak nakita i nosite ga s ponosom. Na taj način nakit, bio zlatan ili srebrn, dobiva poseban sjaj, a vi ga s pouzdanjem možete prenositi kroz generacije. U videu pogledajte kako nastaje Zaks nakit koji vas oduševi baš svaki put.

 

Zatvori

Iznimno nam je važna zaštita vaše privatnosti! Kako bismo vam osigurali korisničko iskustvo kakvo i sami priželjkujete na našoj stranici koristimo kolačiće i druge tehnologije putem kojih se obrađuju vaši osobni podaci. Voditelj obrade vaših podataka je ZAKS.

Obrada vaših osobnih podataka je nužna za funkcioniranje ove stranice,  izradu statističkih i analitičkih izvješća, ali i za prilagođavanje sadržaja vama.

Više o podacima koje obrađujemo kao i o vašim pravima pročitajte u našim Pravilima o privatnosti, a o kolačićima i drugim tehnologijama u Pravilima o korištenju kolačića.

Kolačiće u bilo kojem trenutku možete ponovno ažurirati pod ˝Uredi privole˝. Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa, njih ne možete ažurirati.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Kolačići društvenih mreža i marketinški kolačići se koriste u svrhu reklamiranja i prilagođavanja sadržaja korisniku. Koriste se i za ograničavanje oglasa. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane.  Funkcionalni kolačići nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.