Pretraživanje
Zatvori
Prijava Moj račun
0
Košarica 0 kom

Vaša košarica je prazna.

Odaberite neki od proizvoda iz našeg kataloga i dodajte u košaricu.

Dostava Besplatna
Ukupan iznos 0,00 €
Zatvori

Evergreen u svijetu nakita - tubogas stil

05.10.2022.

Nakit kojeg karakterizira savitljivost i prilagodljivost, a pritom njegov dizajn nikada ne izlazi iz trenda. O čemu pričamo? O tubogas stilu koji je obilježio jedno cijelo razdoblje svijeta nakita, a još uvijek ga rado biramo u svojim kolekcijama.

Tubogas stil poznat je po svojem načinu izrade, a sama metoda sastoji se od ispreplitanja više zlatnih ili srebrnih traka koje su čvrsto omotane jedna uz drugu. Takav način izrade potječe još iz rimskog doba, a njegov današnji izgled razvio se tijekom 19. stoljeća u Francuskoj i Italiji. Tubogas stil posebno je postao popularan tijekom 70-ih i od tada ga rado biramo u svojim kolekcijama.

extra imgSREBRNA NARUKVICA HOLD

Ovakav nakit prepoznatljiv je po svojim ravnim linijama koje se reljefno ističu, a često je ukrašen još dodatnim detaljima. Nekada to mogu biti cirkoni ili poludrago i drago kamenje, a ponekad se dodaju detalji u drugim bojama plemenitih metala zbog čega je takav nakit lako nosiv i izvrsno se uklapa u sve kombinacije.

Osim što njegov dizajn ne izlazi iz mode, on je i svojevrsni sinonim za eleganciju i retro stil. Ovakav nakit rijetko je decentan, njegova svrha je da se ističe. Čak i ako se nosi sam, on se ne gubi u cjelokupnom dojmu.

extra imgsREBRNI PRSTEN TRIO
extra imgSREBRNE NAUŠNICE HOLD

Tubogas nakit nose svi, od Hollywoodskih zvijezda, pa sve do naših majki i baka tijekom 70-ih i 80-ih godina prošlog stoljeća. Zbog svoje prilagodljivosti, on je prisutan i u izradi satova. Sve to nam pokazuje kako takav nakit vrijedi imati jer baš uvijek može podići našu kombinaciju, neovisno o razdoblju u kojem se nalazimo. Istražite našu Lines of style kolekciju koja je prepoznatljiva upravo po tubogas stilu i pronađite nakit s kojim ćete oduševiti uvijek, bez obzira na sezonu.

ISTRAŽI TUBOGAS NAKIT 

Zatvori

Iznimno nam je važna zaštita vaše privatnosti! Kako bismo vam osigurali korisničko iskustvo kakvo i sami priželjkujete na našoj stranici koristimo kolačiće i druge tehnologije putem kojih se obrađuju vaši osobni podaci. Voditelj obrade vaših podataka je ZAKS.

Obrada vaših osobnih podataka je nužna za funkcioniranje ove stranice,  izradu statističkih i analitičkih izvješća, ali i za prilagođavanje sadržaja vama.

Više o podacima koje obrađujemo kao i o vašim pravima pročitajte u našim Pravilima o privatnosti, a o kolačićima i drugim tehnologijama u Pravilima o korištenju kolačića.

Kolačiće u bilo kojem trenutku možete ponovno ažurirati pod ˝Uredi privole˝. Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa, njih ne možete ažurirati.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Kolačići društvenih mreža i marketinški kolačići se koriste u svrhu reklamiranja i prilagođavanja sadržaja korisniku. Koriste se i za ograničavanje oglasa. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane.  Funkcionalni kolačići nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.